Balance Network, geliştirme aşamasındaki Layer 3 Balance Chain projesi ile dijital varlık ve blockchain işlemlerinde devrim yaratma yolunda önemli adımlar atıyor.

Layer 3 Balance Chain projesi, kripto para dünyasının karşılaştığı önemli zorluklara çözüm getiren ölçeklenebilirlik ve performans odaklı bir çözüm sunmayı hedefliyor. Geliştirme aşamasında olan proje, dijital varlık işlemlerinin verimliliğini artıracak ve merkezi olmayan uygulamaların daha etkili kullanılmasına olanak sağlayacak yeni bir katmanı temsil ediyor.

Layer 3 Balance Chain projesinin, kripto para dünyasında bir dönüm noktası olacağını ve kullanıcılara önemli avantajlar sunacağını belirten Balance Network Ceo’su Ahmet AkkayaŞirket olarak, Tübitak Ar-Ge desteği ve Teknokent kabulü gibi onurlu başarılarla desteklenmesini hedeflediğimiz bu proje ile inovasyon ve teknolojik ilerlemeye olan taahhüdümüzü bir kez daha gösteriyoruz” dedi.

Layer 3 Balance Chain projesi, şirketin geliştirdiği kripto para borsası, DEX, NFT marketplace, launchpaddeki işlemleri optimize ederken, kullanıcı dostu dijital varlık cüzdanlarıyla da entegre edilecek.

Projenin temel özellikleri şunlar olacak:

  • Ölçeklenebilirlik: Layer 3 Balance Chain, yüksek işlem hacimleriyle başa çıkabilmek için tasarlanmıştır, böylece ağda aynı anda daha fazla işlem gerçekleştirilebilir.
  • Hızlı İşlemler: Kullanıcılar, hızlı ve anında işlemlerle dijital varlık alım satımı yapabilir, merkezi olmayan uygulamaları daha verimli bir şekilde kullanabilirler.
  • Düşük Ücretler: Layer 3 Balance Chain, işlem ücretlerini düşük tutarak, kullanıcıların daha uygun maliyetli işlemler gerçekleştirmesine olanak sağlar.
  • Güvenlik: Proje, yüksek düzeyde güvenlik önlemleri ile kullanıcıların varlıklarını korumayı hedefler.