Binance Global’den bağımsız şekilde tamamen yerli bir platform olarak Türkiye’deki kullanıcılarla buluşan Binance TR, üçüncü yılını kutluyor.

Binance TR, MASAK mevzuatı ve yükümlülükleri kapsamında kullanıcılarının ihtiyaç ve taleplerine uygun şekilde hizmet ve ürünler geliştirmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda yerli kripto para platformları arasında ilk kez Binance TR’nin hayata geçirdiği Otomatik Yatırım ürünü ile Dönüştür ve Kolay Al-Sat ürünleri, geçtiğimiz üç yılda sunulan önemli yenilikler olarak öne çıkıyor.  Aynı zamanda en gelişmiş güvenlik, veri gizlilik protokol ve kontrollerini ciddiyetle hayata geçiren Binance TR, blokzincir teknolojisinde toplum yararına yönelik yeni kullanım alanları bulmaya ve geliştirmeler yapmaya devam ediyor.

Binance TR’den Türk Lirası’na güçlü destek ve önde gelen bankalarla öncü iş birlikleri 

Binance TR, geçtiğimiz üç yılda Türk Lirası’nda listelediği onlarca işlem çifti ile blockchain ekosisteminde Türk Lirasının gücünü artırmaya devam ediyor. Bu doğrultuda geleneksel finans ile finansın geleceğini bir araya getirerek Türkiye’nin önde gelen bankaları ile iş birliklerine imza atan Binance TR, İş Bankası, Akbank, Fibabanka, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve son olarak Şekerbank ile Türk Lirası yatırma ve çekme işlemlerinde iş birliği yaparak kullanıcı deneyimini üst noktaya taşıyor.