Elekse Elektronik Para A.Ş. Yetkili Vezne, Hoppa Cüzdan ve EsnekPOS markalarıyla Fintechtime Ekim sayısında yer aldı. 

Elekse Elektronik Para A.Ş. Yetkili Vezne, Hoppa Cüzdan ve EsnekPOS markalarıyla finansal teknolojiler ve ödeme hizmetleri sektöründe hızla büyümeye devam ediyor.

Markalarının yenilikçi çözüm ve işbirlikleriyle sektördeki etkisini arttırmaya devam ediyor. Şirketin son dönemde gerçekleştirdiği önemli gelişmeler, Elekse’nin sektördeki iddiasını kanıtlar nitelikte.

 

Fenerbahçe Üniversitesi ile İşbirliği Protokolü

Geçtiğimiz ay Elekse ile Fenerbahçe Üniversitesi arasında Ar-Ge çalışmalarının devamlılığını sağlamak amacıyla önemli bir işbirliğine imza atıldı. Kurumlar, Fintek sektörü başta olmak üzere, yüksek lisans ve doktora programlarını da kapsayan geniş bir iş birliği ağı oluşturmak üzere, protokol imzaladı. Elekse ve Fenerbahçe Üniversitesi arasındaki bu işbirliği, teknolojinin ve eğitimin kucaklaştığı, geleceğe yönelik projelerin yeşereceği bir platform oluşturmayı amaçlıyor. Bu anlamda, her iki kurum da inovasyon ve bilgi transferinin sınırlarını zorlamayı hedefliyor.

 

 

Hoppa’nın Yeni Sürümü ile Daha İleriye

Elekse’nin başarılı ürünlerinden biri olan Hoppa Cüzdan, yeni sürümüyle kullanıcılarına daha fazla olanak sunmaya devam ediyor. Hoppa Cüzdan, güvenilir ödeme işlemleri yapmanın yanı sıra, hızlı ve kullanıcı dostu bir deneyim sunarak müşteri memnuniyetini arttırıyor.

 

 

EsnekPOS Hedef: Aylık 3 Milyar TL

Elekse’nin sektörde kendisini ispat etmiş ve sürekli yükseliş gösteren diğer önemli girişimlerinden biri de EsnekPOS. EsnekPOS bünyesine kattığı firmalar ve yeni işbirlikleri ile yıl sonuna kadar aylık işlem hacminin 3 milyar TL’ye ulaşmasını hedefliyor. Cazip komisyon oranları, sağladığı alternatif ödeme çözümleri sayesinde fark yaratmaya devam ediyor.

 

 

Yetkili Vezne Bayilikleri Dijital Dünyaya Yenilmiyor

1500’den fazla temsilci ile fatura ödeme hizmeti sunan Yetkili Vezne, Elekse’nin yenilikçi çözümleriyle dijitalleşen dünyada ayakta kalmayı başarıyor. Temsilcileriyle geçmişten bugüne güçlü bir bağ kuran Elekse, onlara fatura ödeme hizmeti dışında yurt içi ve yurt dışı para transferleri gibi olanaklar sunarak ek gelir elde etmelerine yardımcı oluyor. Ayrıca, kargo kabul noktası, güvenlik sistemleri başvuru noktası ve sigortacılık işlemleri bilgilendirme noktası olarak da temsilcilerine farklı gelir kaynakları sağlıyor.