Doğuş Teknoloji’nin Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Buğra Anıldı oldu.

Doğuş Teknoloji, alanında tecrübeli ve iddialı bir ismi bünyesine kattı. 20 yılı aşkın satış deneyimine sahip olan Buğra Anıldı, Doğuş Teknoloji Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 1 Kasım tarihinde görevine başladı. Türkiye ve global satış operasyonlarını yönetecek Anıldı’nın uzmanlık alanları arasında telekomünikasyon, finansal kurumlar, operasyon destek sistemleri/iş destek sistemleri (OSS/BSS) sistemleri, kredi risk yönetimi ve mobil finansal hizmetler bulunuyor. Start-up kültürü içinde yetişen Anıldı, Türkiye’nin yanı sıra Körfez Ülkeleri, Balkanlar ve Bağımsız Devletler Topluluğu bölgelerinde uzun yıllara dayanan satış deneyimine sahip.

 

Buğra Anıldı Kimdir?

Orta ve lise öğrenimini Robert Koleji’nde yapan Buğra Anıldı, 1998’de Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Kariyerine MNG Bank satış ekibinde başlayan Anıldı ardından, DG İnternet Çözümleri şirketinde Satış Müdürü olarak görev aldı. 2001 ve 2005 yılları arasında DNA İnternet Çözümleri A.Ş.’nin Kurucu Ortağı olarak Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevini yürüttü.

Anıldı, kariyerine Gantek Technologies’de Stratejik Çözümler ve İş Ortaklarından Sorumlu Satış Müdürü olarak devam etti ve Türkiye ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerine yönelik telekomünikasyon çözümlerinin satışına odaklandı. 2010 ile 2019 yılları arasında Experian’da Türkiye ve Ortadoğu Satış Müdürü ve 2019 ile 2022 yıllarında da Pegasystems’da Türkiye Ortadoğu ve Afrika bölgelerinden sorumlu Finans Sektörü Satış Başkanlığı görevlerini yürüttü. Anıldı son olarak bir OCR Labs şirketi olan IDVerse’in Türkiye ve Ortadoğu bölgesinin tüm satış faaliyetlerini yönetti.