Rasyonet’te üst düzey atama gerçekleşti. Rasyonet Bilgisayar Yazılım ve Danışmanlık A.Ş’nin Teknoloji Direktörü (CTO) Ali Çavuş oldu.

Finansal yazılım teknolojileri sektöründe 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Rasyonet Bilgisayar Yazılım ve Danışmanlık A.Ş’nin Teknoloji Direktörü (CTO) Ali Çavuş oldu.

Uzun yıllardır Rasyonet’te görev alan ve yönetici ortaklardan biri olan Ali Çavuş, yeni CTO rolüyle, Rasyonet’in teknolojik inovasyonlarla daha da ileri gitme vizyonuna liderlik edecek.

Global sermaye piyasaları bilgi ve katma değerli analizlerini en hızlı ve en doğru şekilde sunarak finans piyasasında sunulan hizmetlerin kalitesinin yükseltilme vizyonu taşıyan Rasyonet, yurt içinde ve yurt dışında finansal yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Ali Çavuş Kimdir?

Ali Çavuş, 2007 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü tamamlamasından kısa bir süre sonra Rasyonet’e katılmıştır. Yeni teknolojileri araştırma, sistem tasarlama ve yazılım geliştirme, mesleği olmasının yanısıra aynı zamanda hobileridir. Takım çalışmasındaki başarısı ve işine olan tutkusu ile büyük katkılar sağlamış ve Mart 2016 itibariyle şirket ortağı olmuştur.