Bütünleşik finans sağlayıcısı Param, 2023 yılında elde ettiği büyük başarıyı kamuoyuyla paylaştı. Şirket, toplam POS işlem hacminin 150 Milyar TL’ye ulaştığını duyurarak finans sektöründeki etkinliğini ve büyümesini gözler önüne serdi.

ParamPOS’ta Rekor Artış

2023’ün son çeyreğinde, özellikle indirim kampanyalarının yoğun olduğu Kasım ayında ParamPOS’un işlem hacmi %300 oranında artış gösterdi. İşlem adedi ise %77’lik bir yükselişle dikkat çekti. Geçen yıla oranla ortalama sepet tutarı da %116 artarak 796 TL’ye ulaştı. Bu rakamlar, Param’ın pazardaki gücünü ve tüketici tercihlerindeki önemini ortaya koyuyor.

 

 

Param’dan Teşekkür Mesajı

Param yetkilileri, 2023 yılını zirvede tamamlamanın gururunu yaşadıklarını belirtirken, “Rekor üstüne rekor kırarak geçirdiğimiz bu yılı zirvede tamamlamanın büyük gururunu yaşıyoruz. İş ortaklarımız için ödeme konusunda güvenilir çözümler sunmaya devam ederken, 2024 yılında da sektördeki liderliğimizi sürdüreceğiz,” dedi. Ayrıca, bu başarıda emeği geçen tüm Param ailesine ve hizmet verdiği tüm iş ortaklarına teşekkürlerini iletti.

 

2024’e Doğru Yolculuk

Param, 2024 yılında da finans sektöründeki lider konumunu korumayı ve iş ortaklarına yenilikçi ve güvenilir çözümler sunmaya devam etmeyi hedefliyor. Şirket, bu başarılı performansıyla finans sektöründeki konumunu daha da güçlendirmeyi amaçlıyor.

 

Kasım indirimlerinde ParamKart işlem hacmi yüzde 84, ParamPOS işlem hacmi ise yüzde 300 arttı

Bir önceki yılın aynı dönemine göre ParamKart’ın işlem hacmi yüzde 84, ParamPOS’un işlem hacmi ise yüzde 300 artmıştı. En çok harcama yapılan gün 27 Kasım olurken, ortalama sepet tutarı yüzde 116’lık artışla 796 TL olarak gerçekleş

 

Kasım indirimlerinde ParamKart işlem hacmi yüzde 84, ParamPOS işlem hacmi ise yüzde 300 arttı

ParamKart ve ParamPOS ile kasım ayı kampanyalarında elde edilen büyümeyi değerlendiren Param Kurucu ve CEO’su Emin Can Yılmaz, şunları söylemişti: “2023 yılı pek çok başarıya imza attığımız bir yıl oldu. Geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre ParamKart ve ParamPOS ile yapılan işlemlerde yaklaşık iki-üç kat artış yaşadık. Hatta ParamPOS’un aylık 1 milyar TL olan işlem hacmini bir günde yakaladık ve kendi rekorumuzu kırarak 24 saatte 1 milyar TL’lik işlem hacmine ulaştık. 2023’ün sonuna yaklaşırken yılın en avantajlı indirim kampanyalarının düzenlendiği dönemde de benzer başarılara imza attık ve ParamKart’ın işlem hacminde yüzde 84, ParamPOS’un işlem hacminde ise yüzde 300 artış elde ettik. Tüm bu başarılarla Türk ekonomisine katkı sağlamaya; önümüzdeki süreçte bütünleşik finans sağlayıcısı olarak finansal teknoloji alanındaki farklı çözümlerimizle ekosistemimizi büyütmeye ve sektördeki liderliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.”

 

Biz de Param’ tebrik ediyoruz . Esasen Unicorn değerlemenin karşılığını dolduracak kadar varlık sahibi olan şirketin, “2027’de 10 milyar dolar büyüklüğe ulaşarak decacorn olarak yurt dışında halka açılma hedefinde” başarılarının devamını diliyoruz.