Elektronik para ve ödeme sistemleri şirketi PeP, yeni ön ödemeli Visa kartlarını kullanıma sundu. Yeni PeP Visa kartları, gelişmiş güvenlik özellikleri ve kullanıcı dostu işlevselliği bir araya getiriyor. 

Amaç Mükemmel Kullanıcı Deneyimi

PeP Genel Müdürü Mehmet Sadioğlu, yeni PeP kartlarının odak noktasının mükemmel kullanıcı deneyimi sunmak olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Kullanıcılarımıza avantajlı kart ödemeleri, kolay uluslararası para transferleri ve yenilikçi finansal çözümlerle dijital hizmetler sunuyoruz. Müşterilerimizin finansal yolculuğunu güçlendirmek amacıyla kartlarımızı yeniledik. Rahatlığın önemli olduğunu biliyoruz; bu nedenle yeni kartlarımız, her dokunuşta bu rahatlığı sağlayacak şekilde modern ve estetik bir bakış açısıyla tasarlandı. Gelişmiş güvenlik ve kullanıcı dostu özellikleri bir araya getirdiğimiz yeni kartlarımızı kullanıcılarımızın beğenisine sunmaktan mutluyuz.

 

Estetik, İşlevsel ve Kullanıcı Dostu

PeP’in yenilenen Visa kartları, çağdaş ve güncel tasarım trendlerini yansıtıyor. Yeni PeP Visa kartları, ince çizgiler ve özel renk paletiyle kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak üzere tasarlandı. Yeni tasarım kartlar sadece estetik değil, aynı zamanda günlük işlemler için kullanıcı dostu ve işlevsel. Sezgisel özellikler ve sade bir düzen, kullanım kolaylığının yanı sıra günlük işlemleri daha hızlı ve sorunsuz hale getiriyor. Yeni tasarım kartlar, 5 Şubat 2024’ten itibaren tüm PeP kullanıcılarına mevcut kartlarını yenilediklerinde veya yeni kart başvurusunda bulunduklarında sunulmaya başlanacak.