NT Bilgi Teknolojileri’nin Fintech uygulaması Tahsilapp kullanıcıları 8 ay gibi kısa bir sürede 216.823.805 TL tutarında işlem gerçekleştirdi.

NT Bilgi Teknolojileri’nin Fintech uygulaması Tahsilapp kullanıcıları 8 ay gibi kısa bir sürede 216.823.805 TL (İki Yüz On Altı Milyon Sekiz Yüz Yirmi Üç Bin Sekiz Yüz Beş Türk Lirası) tutarında işlem gerçekleştirdi.

 

1 Ocak 2024 tarihi itibariyle sektörde ilk ve tek olma özelliği taşıyan Nakit / Çek-Senet tahsilat modüllerini finansal işlemlerin daha teknolojik ve ekolojik hale gelmesine olanak sağlaması adına devreye aldı.

 

Tüm ödeme yöntemleri tek uygulamada

 

Kredi Kartı : 22 Banka, 10 Ödeme aracı firma entegrasyonu ile Web ve Mobil Uygulama üzerinden tahsilat yapmak için alt yapı sunmaktadır. Tahsilapp ile Cep Telefonları Pos cihazına dönüştürüyor.

Nakit : Pazarlama Personeli aracılığı ile sahadan tahsilat yapan firmalar, tahsilat sonrası oluşan “E-Tahsilat Makbuzu” ile matbuu evrak basım ve arşiv yükünden kurtarmaktadır.

Çek / Senet : Çek tahsilatı yapan personellerin kaç gün/ay vadeli çek kabul edebileceğinin belirlenmesi, çek görselinin yüklenebilmesi, takibinin yapılabilmesi ve tahsilat kaydının işlenmesini sağlamaktadır.

 

App ve Web üzerinden Tahsilat

APP Panel aracılığı ile Web üzerinden, APP Pos aracılığı ile mobil uygulama üzerinden ödeme alınmasına olanak sağlamaktadır. Provizyon, Tarım / Çiftçi Kredi Kartları ile ödeme alt yapısını da bulundurmaktadır.

 

Muhasebe / ERP Entegrasyonu

APP Panel aracılığı ile Web üzerinden, APP Pos aracılığı ile mobil uygulama üzerinden Kredi Kartı, Nakit, Çek ödemeleri muhasebe/erp entegrasyonu sayesinde ilgili carilere

işlenerek uçtan uca tahsilat çözüm sunmaktadır.