BtcTurk, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile resmi sponsorluk anlaşması imzaladı.

Futbol ve voleybolda Milli Takımlar Ana Sponsoru olan ve birçok branşta sporu destekleyen BtcTurk, olimpiyatlarda da milli sporcuların yanında. BtcTurk, Türkiye’nin olimpiyatlara katılışının 100’üncü yıl dönümünde, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile resmi sponsorluk anlaşması imzaladı.

 

Türkiye’nin ilk Bitcoin ve kriptopara alım satım platformu olarak kurulan ve bugün kullanıcılara self servis finansal ürün ve hizmetler üreten, Türkiye’nin en büyük teknoloji şirketlerinden BtcTurk, spora güçlü destek sağlamaya devam ediyor. Hem futbol hem voleybolda Milli Takımlar Ana Sponsoru olan ve birçok branşta spor ve sporcuya katkıda bulunan BtcTurk, Türkiye’nin olimpiyatlara katılışının 100’üncü yılında,Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile resmi sponsorluk anlaşması imzaladı.

İstanbul’da Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyatevi’nde gerçekleşen toplantıya BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, TMOK Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener ve Paris 2024 Olimpiyatları’nda ülkemizi başarıyla temsil edecek olan milli sporcular; Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonu güreşçi Taha Akgül, Olimpiyat Üçüncüsü, Dünya ve Avrupa şampiyonu tekvandocu Hakan Reçber, Avrupa şampiyonu atlet Tuğba Danışmaz ve Olimpiyat Üçüncüsü, Avrupa şampiyonu tekvandocu Hatice Kübra İlgün katıldı.  

   

Güneri: 100’üncü yılda da sporcularımızın yanındayız

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, sporun toplumların ekonomik ve sosyal gelişimine sağladığı olumlu katkıya inandıklarını, bu nedenle Türkiye’nin tek yürek olduğu birçok spor organizasyonuna destek vermeyi önemsediklerini söyledi. Türkiye’nin 2024 Olimpiyatları yolculuğuna eşlik etmekten gurur duyduklarını belirten Güneri şöyle konuştu: Bu yıl Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile resmi sponsorluk anlaşmasına imza atıyoruz. Türkiye’nin Olimpiyat Oyunlarına katılmasının 100’üncü yıl dönümünde bu coşkunun bir parçası olmak bizim için çok önemli. Yetenek, beden gücü ve aklın birleşmesini tanımlayan ‘Olimpiyat Ruhu’nun heyecanıyla sporcularımızın yanındayız. Gençlerimizin Olimpiyatlar gibi uluslararası bir spor organizasyonunda yer almasını çok kıymetli buluyoruz. Olimpiyat yolculuğuna çıkan gençlerimizin geçmiş ayak izlerini takip ederek daha iyi bir gelecek için ilham alacağına ve barış, saygı, dostluk gibi olimpik değerler üzerinden nice gence ilham olacağına inanıyoruz. Dereceler, skorlar, madalyalar bu işin sadece ölçülen tarafı. Eminiz ki gencecik kardeşlerimizin bu deneyimi yaşaması, onların mücadelesine, duygusuna bir ulusun ortak olması hepimize iyi gelecek. 100 yılı aşmış geçmişi ile Türk sporunun en önemli taraflarından biri olan ve her zaman sporun ve sporcunun gelişimi için çalışan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’ne ayrıca teşekkür etmek isteriz. Çocuklarımızın, gençlerimizin spora yönelmesi, yeni yeteneklerin ortaya çıkarılması, Olimpik değerlerin gençlerimize aşılanması için yaptıkları tüm çalışmaları takdirle izliyoruz. Bu hikâyenin bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek sporculara başarılar diliyoruz. Bir ülkenin kalbi sizinle atacak.”

 

Erdener: BtcTurk ile güç birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz
TMOK Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener
 ise BtcTurk ile yapılan sponsorluk anlaşmasına ilişkin, “Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi olarak, Cumhuriyet dönemi olimpiyat tarihimizin 100. yılında Türk sporuna, milli sporcularımıza sunduğumuz desteği artırmanın haklı gururunu yaşıyor, ülkemizin finansal ürün ve hizmetler üreten en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan BtcTurk ile Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yolunda güç birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Paris 1924 ile başlayan Cumhuriyetimizin Olimpiyatlar serüveni, umuyoruz ki 100. yılında, Team Türkiye’nin göğsümüzü kabartacak başarılarıyla zirve yapacak. BtcTurk ile bu yolculukta Team Türkiye’nin gücüne güç katacağız” dedi.