Dijital varlık borsası ve teknoloji şirketi CoinTR, 18-19 Nisan tarihlerinde Dubai’de yapılan TOKEN2049’da altın sponsor olarak yer aldı.

CoinTR, kripto ekosisteminde yer alan markaların görüş alışverişinde bulunmaları, ağlarını genişletmeleri ve de sektörün gelişimi için çeşitli görüşmelerin yapılmasına olanak tanıyan küresel konferans serisi olan TOKEN2049’a altın sponsor oldu. CoinTR, TOKEN2049’da hem globalde hem de yerelde iş birlikleri geliştirilmesi konusunda görüşmelerde bulunacak ve sektöre sunduğu katkıları aktardı. Pazarlama ve iş geliştirme ekibi ile birlikte Dubai’de TOKEN2049’da bulunan CoinTR CEO’su Ali Eşelioğlu, Türkiye’den gelen ilk ve tek konuşmacı olarak etkinliğin ikinci gününde CoinTR’nin vizyonunu ve projelerini anlatarak sektörün önde gelen isimleri ile bir araya geldi.

Dijital Geleceğin Merkezi olma mottosuyla kripto para ve blokzinciri ekosisteminin gelişimi için globalde ve yerelde alanında birçok marka ile iş birliği yapan CoinTR, Türkiye’de geleneksel finansın kriptoya adaptasyonu için çalışmalar içerisinde. Ülkenin blokzinciri alt yapısının gelişimi için kamu ve özel sektörle eş zamanlı birçok projeyi hayata geçirip yöneten CoinTR, etkinlik boyunca bu projeler hakkında sektör paydaşları ile bilgi alışverişinde bulundu.

CoinTR’nin TOKEN2049’a katılımı ile ilgili açıklamada bulunan CoinTR Ceo’su Ali Eşelioğlu: “Tüm sektör paydaşlarının bir arada olduğu, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olan TOKEN2049’da, büyük hedeflerle yola çıkan CoinTR’nin sektöre katkılarını anlatmaktan dolayı son derece heyecanlıyız. Türkiye’deki gelişmeleri, ülkemizin kripto paralara ve blokzincirine yaklaşımını, bu anlamda sunduğumuz katkıyı ekosisteme aktarıyoruz. Burada bulunan ve bu ekosisteme gönülden inanan girişimcilere, yatırımcılara, kurumlara ve tüm katılımcılara erişmiş olduk. Etkinlikten hem markamız hem Türkiye adına önemli kazanımlarla çıkaracağımıza eminim” sözlerine yer verdi.