Yapay zeka ile şirketlerin personel masraflarını kontrol altında tutmalarını sağlayan masraf yönetim platformu Masraff, global bir marka olma yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

Endeavor Türkiye’nin P&G iş birliğiyle gerçekleştirdiği, ScaleUp Girişim Hızlandırma Programı’nın beşinci dönemine dahil olan Masraff, bu program ile global pazarda yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Yapay zeka ve üstün teknolojileriyle masraf yönetimi sürecini baştan uca dijitalleştiren Masraff, şirketlere manuel masraf yönetimi süreçlerinde, katma değeri olmayan işler için ayrılan zamandan tasarruf etmeye ek birçok fayda sunuyor. Son kullanıcıları manuel veri girişinden kurtarırken onaylayan yöneticilere zamandan ve mekandan bağımsız olarak mobil platform üzerinden onay sürecini yönetme konforu sunuyor. Tüm şirket özelinde sayısız fayda sağlayan Masraff, sisteme entegre edilen şirket kuralları sayesinde finans ve muhasebe ekipleri için kontrol sürecini otomatize ederek, mükerrer kayıtların ve suistimallerin önüne geçiyor. Geniş entegrasyon ağı ve 20’den fazla ERP entegrasyonu sayesinde verilerinizin tek tuşla sisteme akmasını sağlıyor. Tüm bu masraflar ışığında sunduğu kategori, departman ve proje bazlı raporlarla da yönetim ekiplerinin içgörü elde ederek tasarruf analizi yapmasına olanak tanıyor.

Türkiye’den çıkmış bir ürünü global arenaya çıkarma hedefiyle ürünün global standartlarda olması için ilk günden beri çalışan Masraff, ScaleUp beşinci dönem programına katılmaya hak kazanarak yurt dışı hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemeye ve fırsatları değerlendirmeye devam ediyor.

 

“Amacımız global pazarda da lider olmak”

Globalleşme yolundaki çalışmalarına hız verdiklerini belirten Masraff Kurucu Ortağı ve CEO’su Begül Eray Sezgin, “Masraff olarak, girişimlerin büyüme ve uluslararası hedeflerine ulaşma yolculuğunda önemli bir program olan ScaleUp Girişim Hızlandırma Programı’na dahil olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Türkiye’de pazar kurucusu olarak lider konumumuzu korumaya devam ediyoruz. Şu anda İngiltere, Almanya, Hollanda, Fransa ve İsveç olmak üzere 7’den fazla ülkede faaliyet gösteriyoruz. Bu programla yurt dışındaki varlığımızı güçlendirerek yeni pazarlara açılmak için gerekli olan  kaynaklardan yararlanma fırsatı bulacağımıza inanıyoruz. Amacımız, programın bize sağladığı bilgi birikimi ve network ile global pazarda da lider konuma yükselmek ve Masraff’ı dünya genelinde tanınan bir marka haline getirmekdiye konuştu.