Manchester City’nin Resmi Kol Sponsoru olan OKX, bugün sanatçı Christian Jeffery tarafından tasarlanan “Roses and the Bees” adlı iki “Unseen City Shirts” dijital koleksiyon ürününden ilkini satışa sundu.

OKX ve Manchester City bugün, OKX uygulaması üzerinden küresel taraftarların dijital koleksiyon ürünü (NFT) mint ederek bunları ayrıcalıklı ödüller almak için kullanabilecekleri yeniden tasarlanmış formalar olan “Unseen City Shirts” temalı özel bir etkinlik başlattı. Taraftarlar ilk dijital koleksiyon ürünlerini  OKX uygulaması üzerinden mint edebilirler.

Kulübün Resmi Kol Sponsoru olan OKX, sanatçı Christian Jeffery tarafından tasarlanan “Roses and the Bees” adlı iki “Unseen City Shirts” dijital koleksiyon ürününden ilkini satışa sundu. Manchester’a saygı duruşu niteliğindeki tişörtte Lancashire Gülü ile nesillerdir şehrin amblemi olan Manchester İşçi Arısı yer alıyor.

Taraftarlar, 25 Nisan’a kadar buradan OKX uygulamasına giderek OKX Web3 Pazar Yeri’nde kendi “Unseen City Shirts” dijital koleksiyon ürünlerini mint edebilirler. Mint edilen her koleksiyon parçasına Klasik, Nadir veya Ultra Nadir olmak üzere rastgele bir nadirlik seviyesi atanacak.

Dijital koleksiyonun nadirliğine bağlı olarak, taraftarlar özel olarak tasarlanmış futbol formasının sınırlı sayıda üretilen fiziksel versiyonu, bir Manchester City maçına özel ağırlama biletleri ve sahada oynama deneyimi gibi ayrıcalıklı ödüller kazanma şansına sahip olacaklar. Benzersiz bir tasarıma sahip olan ikinci dijital koleksiyon forması da daha fazla ödül kazanma şansı ile birlikte 29 Nisan’da sunulacak.

“Kulüp taraftar etkileşimi için global bir proje”

OKX’in Pazarlama Direktörü Haider Rafique, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:2022’den bu yana Manchester City’nin resmî ortağı olarak, kulübün dünyanın dört bir yanındaki taraftarları arasında Web3’ün hayatlarına katacağı değeri heyecanla bekleyenler olduğunu biliyor ve bu toplulukta ilgi, heyecan ve coşku uyandırmak istiyoruz. Tanıdık olanın yaratıcılık, teknoloji ve yenilikçilik ile buluşturularak yeniden tasarlandığı özel “Unseen City Shirts” etkinliğimiz ile OKX’in değerlerine uygun ve özgün bir biçimde taraftarlarla etkileşim kurma şansı yakaladığımız için çok mutluyuz.”

City Football Group Pazarlama ve Taraftar Deneyimi Sorumlusu Nuria Tarré ise şunları söyledi: “Manchester City, dünyanın dört bir yanındaki taraftar topluluğumuzla etkileşim kurmanın yeni ve benzersiz yollarını sürekli olarak araştırıyor ve taraftar deneyimini iyileştirmek için yeni teknolojilerin kullanımında ön saflarda yer almayı hedefliyor. Heyecan verici fırsatları da beraberinde getiren metaverse ve Web3 alanları, yenilikçi teknoloji stratejimizin önemli bir parçasını oluşturuyor. Kulüp olarak, son yıllarda kullanıma sunduğumuz dijital koleksiyonlar ve metaverse tabanlı deneyimler ile taraftarlara gelişmekte olan bu eşsiz alanda temas noktaları sunmayı sürdürüyoruz. OKX ile iş birliğimiz yine benzersiz, yaratıcı ve yenilikçi bir etkinlik ile sonuçlandı ve OKX ile ortaklaşa düzenlediğimiz bu özel etkinliği taraftarlarımızın beğenisine sunuyor olmanın gururunu yaşıyoruz.