Visa’nın Türkiye’deki Visa Infinite ve Visa Signature kart sahiplerine doğrudan sunduğu ayrıcalıklar programı my Visa, üyelerine Türkiye’de ve dünyada yeme içmeden konaklamaya, alışverişten seyahate özel fırsatlar ve deneyimler sunuyor. 

Visa, Türkiye’deki Visa Infinite ve Visa Signature kart sahiplerine yönelik yepyeni ayrıcalıklar dünyası my Visa programını hayata geçirdi. Visa Infinite ve Visa Signature kart sahipleri, kendilerine özel tasarlanan program aracılığıyla tüm dünyada ve Türkiye’de sunulan fırsat ve avantajlara ücretsiz erişim sağlayabiliyor. my.visa.com.tr adresi üzerinden programa kaydolunarak saniyeler içinde my Visa dünyasına giriş yapılabiliyor. Program ayrıcalıkları düzenli olarak güncellenmeye ve zenginleşmeye devam edecek.

 

my Visa ile seyahat, yeme içme ve alışverişte eşsiz fırsatlar   

Hali hazırda programda yeme içmeden konaklamaya, alışverişten seyahate 50’den fazla yerli ve dünya çapında markadan %40’a varan indirim fırsatlarının yanı sıra ücretsiz hizmetler ve deneyimler yer alıyor. my Visa dünyasına üye olan herkes Avrupa ve Amerika’da yapacağı restoran harcamalarında %10 indirim fırsatından faydalanabiliyor. Ayrıca my Visa dünyasına dahil olan kart sahipleri İstanbul Havalimanı’nda ücretsiz Fast Track ve buggy ile Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ücretsiz Fast Track kullanma imkanına da sahip oluyorlar. Araç kiralamadan konaklama rezervasyonlarına, my Visa üyesi seyahat severler seyahatlerinin her aşamasında programın sunduğu fırsatların keyfini sürebilecek, Visa’nın dünyanın pek çok köşesine yayılan Luxury Hotels Collection kataloğundaki lüks otellerden de program sayfası üzerinden ayrıcalıklarla rezervasyon yapabilecekler.

 

Müşterilerimiz 40 yıldır hep odağımızda 

Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin, “Visa dijital ödemeler sektöründe dünyanın önde gelen lider şirketlerinden. Türkiye’de bu sene 40. yıl dönümümüzü kutluyoruz. 40 yıldır müşterilerimiz ve onların ihtiyaçları hep odağımızda oldu. Visa Infinite ve Visa Signature kart hamilleri için sunduğumuz my Visa programı, Türkiye’de bir kart şemasının üst segment kart sahiplerine doğrudan sunduğu ayrıcalıklar programı olarak bir ilke imza atıyor. Ülkemizde bu kartları kullanan kart sahiplerini Türkiye’nin yanı sıra tüm dünyada yaşam tarzlarına hitap eden mekan ve markalarda kendilerine özel ayrıcalıklarla bir araya getirmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Visa Güney Avrupa Bireysel Ürünler Başkanı Zeynep Ürkmez ise  “Visa’nın Güney Avrupa bölgesinde my Visa programını ilk hayata geçirdiğimiz ülke Türkiye oldu. My Visa programı ile amacımız Visa Infinite ve Visa Signature kart sahiplerine, ihtiyaç ve alışkanlıklarına hitap eden, yaşamlarına değer katacak hizmet, ayrıcalık ve fırsatları sunmak” dedi.

 

Türkler üst segment kartların sağladığı fayda ve ayrıcalıkları seviyor

Visa’nın Avrupa genelinde üst gelir grubundaki tüketicilerle gerçekleştirdiği “Üst Gelir Grubu Tüketicilerin Beklentilerini Anlamak” isimli araştırmaya göre Avrupa’daki yüksek gelirli tüketiciler üst segment kartları kullanım rahatlığı için tercih ederken Türkiye’deki yüksek gelirli tüketiciler, üst segment ödeme kartlarını sağladıkları fayda ve ayrıcalıklar için kullanmayı tercih ediyor (%38). Araştırmaya göre Avrupa genelinde üst gelir grubu tüketiciler 4 temel konu başlığını önceliklendiriyor: sağlıklı yaşam ve benzersiz deneyimleri kapsayan yaşam tarzıyla ilgili tercihler, konforlu ve özel seyahat deneyimleri, fazla görünür olmayan statü sembolü lüks ürün ve hizmetler, zahmetsiz ve güvenli e-alışveriş deneyimleri.