2019 yılında kurulan ve o günden bu yana mobil uygulamaları odağına alarak, finans ve finans dışı sektörlere dijital çözüm teknolojileri alanında  proje ve bakım hizmeti  sunan DZD Teknoloji, artık DoKa ürün ailesi ile uçtan uca kanal çözümü de sunuyor.

2023 yılında Tübitak Ar-Ge desteği ile hazırlık çalışmaları tamamlanan DoKa ürün ailesi, DZD’nin büyümesine ilerleyen dönemde ivme kazandıracak.

Müşteri odaklı yaklaşımı ve yüksek hizmet kalitesi anlayışı ile tanınan DZD, genç bir şirket olmasına rağmen start-up dinamizmini korurken hızlı büyüme ve genişleme yolunda bir scale-up şirketi seviyesine ulaşmış. Çoklu çözüm ortaklıklarının kurumlara zaman ve maliyet alanında yarattığı zorlukları projelerinde gözlemleyen şirket, bu sorunları, “tek çözüm ortağı olma” paydasında çözmeyi hedefliyor. DZD Teknoloji aynı zamanda çalışma hayatında da inovatif çözümler sunarak, çalışanlarının iş ve yaşam dengelerini iyileştirmek adına haftada 4 gün çalışma modelini de uyguluyor.

 

DoKa nedir?

DoKa, DZD’nin mobil uygulamalar ve proje yönetimi alanındaki uzmanlığının birleşimiyle geliştirilmiş “bulut tabanlı dijital kanal çözümü”dür. Şirket, finans dünyası için yasal uyumlu bulut altyapısında çalışabilen, dijital müşteri edinimi, mobil bankacılık, internet bankacılığı ve çağrı merkezi çözümleri ile, APIGateway uygulamalarını tek platformda birleştirmiş. DoKa ürün ailesi, kurumların günlük işlerini kolaylaştıran dijital onay gibi, dijital dönüşüm araçlarını da içerir.  Modüler yapısı sayesinde, ayrı ayrı ya da bütünsel olarak kullanıma uygun olan DoKa ailesi, bulut üzerinde ve kendi yerinde (on-prem) destekli olarak çalışabiliyor.

Tasarım olarak, çoklu kanal altyapılarında, tekil önyüz deneyimi sunmayı hedefleyen DoKa mobil uygulama, kişiselleştirilebilir yapısı sayesinde geleneksel uygulamalarının ötesinde bir müşteri deneyimi sunmayı hedefliyor. Mobil uygulamaya entegre edilmiş bireysel ve tüzel müşteri edinimi süreci, NFC ve görüntülü görüşme teknolojilerini içerecek şekilde pürüzsüz olarak DZD Teknoloji tarafından tasarlanmış.

DoKa ailesi, her bankanın özel ihtiyaçlarına ve tercihlerine uyum sağlama prensibi ile, tüm ana bankacılık sistemlerinde çalışabilen bir ürün olması ile mimari açıdan fark yaratıyor.

Bulut tabanlı çözümlerde, yönetilebilir servisleri de içeren bir ürün ve hizmet seti ile, DoKa ürün ailesi DZD’yi tek dijital çözüm ortağı olarak güçlendirir.

 

DoKa DOB

DoKa Digital Onboarding (DOB), kurumların müşteri edinim sürecini modern teknolojilerle hızlandıran bir çözümdür. Müşteri Tanı ilkelerini gözeten bilgi toplama ekranları ile, güvenlik altyapıları birleştirilerek, şifre kaldırma, bloke çözüm gibi süreçlere de entegre edilebilecek pürüzsüz bir deneyim sunar. NFC ve görüntülü görüşme teknolojisiyle, müşterilerin kimlik doğrulama süreci hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilir. DoKa DoB aynı zamanda müşteri segmentlerine özel olarak bireysel ve tüzel ayrımında tasarlanabilir.

 

DoKa API Gateway

İşletmelerin dış dünya ile bağlantısının anahtarı olan API teknolojisini DoKa ailesi altında rahatlıkla temin edebilirsiniz. BKM tarafından şekil şartları iletilen ödeme başlatma ve hesap listeleme hükümlerine uygun tasarlanan DoKa API Gateway, yalnızca ödeme altyapısı için değil, işletmenizin tüm dış bağlantılarının var olması için gerekli teknik alt yapıyı temin eder.

 

DoKa Dijital Onay

Kurumunuzu ıslak imzadan kurtarmak için, dijital onay alt yapısı sunuyoruz. Bu ürün sayesinde, müşteri ziyaretlerinde basılı evrak taşınmasına gerek kalmadan, ıslak imzalı evrakları fiziken arşivde saklama yükünden kurumunuzu kurtarabilirsiniz. Dijital Dönüşüm serüvenine, sürdürülebilirlik katkısını da ekleyerek büyüme serüveninizi ivmelendirebilirsiniz.

 

 

DZD Teknoloji, yenilikçi çözümleri ve müşteri odaklı yaklaşımıyla, dijitalleşme yolculuğunda sektör lideri olarak konumunu sağlamlaştırıyor. Şirket, müşterilerinin ihtiyaçlarına odaklanarak, her adımda en etkili çözümleri sunmayı hedefliyor. Bu bağlamda, yeni DoKa platformuyla birlikte, DZD Teknoloji, dijital dönüşümdeki ortağınız olmaya devam ediyor.