Rasyonet, Naim Yıldız ve Yunus Aydoğmuş’un ekibe Chief Information Officer (CIO) olarak katıldığını duyurdu.

Co-CIO olarak atanan Naim Yıldız ve Yunus Aydoğmuş, şirketin yeni projelerinde teknoloji ve iş süreçlerinin en verimli şekilde yönetilmesi konusunda kilit rol üstlenecekler.

Naim Yıldız Kimdir?

Çalışma hayatına 2000 yılında başladı. Rasyonet’in kuruluş yıllarında yazılım ekibinde yer aldı.  Finansal veri yönetimi ve raporlama konularında  ürün geliştirdi. ATP TradeSoft ve İş Yatırım’da aracı kurum yazılım alanlarında yazılım geliştirme, mimarlık ve yöneticilik yaptı. İş Bankası Hazine ürünleri, Sermaye Piyasaları, Portföy Yönetimi ve Fon Uyum yazılımları geliştirdi. Son 2 yıl Softtech Hazine Direktörü olarak görev yaptı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yunus Aydoğmuş Kimdir? 

21 yıllık yazılım ve teknoloji kariyeri boyunca aracı kurum ve bankacılık sektörlerinde önemli projelere imza atan Yunus Aydoğmuş, ATP TradeSoft, İş Yatırım ve Softtech’te B2B entegrasyonlar, trading platformları ve yüksek performanslı veri/emir iletim sistemleri üzerine çalışarak derin bir bilgi birikimi edinmiştir. Vakıfbank, İş Bankası ve Hayat Finans’ta bankacılık teknolojileri alanında, Trendyol’da ise e-ticaret alanında deneyimlere sahiptir.