IDC (International Data Corporation) tarafından düzenlenen Türkiye Teknoloji Ödülleri sahiplerini buldu. Finans- teknoloji sektörünün öncü şirketlerinden Birleşik Ödeme, Finansal Tabana Yayılma kategorisinde ödüle layık görüldü.

Türkiye’nin finans, teknoloji ve sigorta sektörlerinde faaliyet gösteren önemli firmaları, IDC tarafından düzenlenen ‘Türkiye Teknoloji Ödülleri’ gecesinde buluştu. Geçtiğimiz günlerde Swissotel’de düzenlenen gecede, bu yıl ilk kez 3 ayrı kategoride ödül verildi. Bilişim ve teknoloji sektörünün gelişmesine yön veren yenilikçi projelerin yarıştığı gecede, Self servis kiosk çözümleri ile müşterilere hızlı, pratik ve güvenilir bir ödeme yöntemi sunan Birleşik Ödeme, Finansal Tabana Yayılma kategorisinde ödüle layık görüldü.

tatil öncesi kartla ödeme

Aldığı ödüllere bir yenisini daha ekleyen Birleşik Ödeme’nin Ürün ve İş Geliştirme Direktörü Kutay Yalınkılınç, yaptığı konuşmada “Birleşik Ödeme, sektörün öncü ve yenilikçi şirketlerinden biri. Daha yolun çok başındayız ve IDC tarafından, Finansal Tabana Yayılma kategorisinde ödüle layık görülmek bizleri çok mutlu ve motive etti. Self servis kiosk çözümleri ile Ankara’da elde ettiğimiz başarıyı diğer illerde de yakalamak adına, tüm ekip büyük bir emek ve heyecan ile çalışmaktayız” dedi.

“Yeni projeleri hayata geçireceğiz”

Gelecek dönemde hayata geçirecekleri diğer projelerle ile yeni başarılara imza atmayı hedeflediklerini belirten Yalınkılıç “2016’da yakaladığımız başarının yeni yılda artarak devam etmesini diliyoruz. Bizleri ödüle layık gören değerli jüri üyelerine Birleşik Ödeme adına çok teşekkür ederim” diye konuştu.