İşinizle ilgili en çok neyi seviyorsunuz?

Hem tutkum hem de işim olan Vitringez.com ile ilgili en çok sevdiğin şey; Vitringez’in yeniliklere açık ve daima geliştirilebilir olması.

Girişimciliğe adım atmak isteyenlere ne gibi önerileriniz olur?

Başarı yolunda fikirlerini hayata geçirmek isteyen genç girişimcilerin işlerine heyecan ve tutkuyla sarılmaları ve fikirlerini birlikte gerçeğe dönüştürebilecekleri iyi bir ekibe sahip olmaları çok önemli.

Benimsediğiniz bir slogan veya felsefe var mı?

Hem iş, hem de özel hayatımda mottom “İyi bir şey için asla geç değildir.”

En büyük hedefiniz nedir?

Kurulduğumuz günden bu güne kadar online alışveriş yapan her 6 kişiden 1’inin vitrini olmayı başardık. Hayallerimiz hedeflere dönüştü ve bu hedefleri gerçekleştirmek için çok çalışıyoruz. Gelecek 3 yıl içinde internetten alışveriş yapan her 4 kişiden 1’inin Vitringez.com deneyimini yaşaması, kullanıcılarımızın ihtiyaçları olan her şeye platformumuz üzerinden ulaşması ve sistemimizi yurt dışına taşımak hedeflerimiz arasında.

Şu ana dek elde ettiğiniz en önemli başarı sizce nedir?

Kuruluşumuzdan sonra; Endeavor’un Türkiye Ofisi tarafından Türkiye’nin Endeavor Girişimci Adayı seçildik. Ayrıca yeni girişimleri inovasyon, girişimcilik, orijinallik ve yaratıcılık kriterlerine göre değerlendiren E-Fikir yarışmasında 2014 yılının “En İyi Yeni Girişimi” ödülünü aldık.

Yaptığımız işe olan inancımızı ve motivasyonumuzu daha da arttıran bu ödüller sonrası, Türk Telekom’un Girişimleri Hızlandırma Programı olan PİLOTT’ta Türkiye’nin En Hızlı Gelişen 2. Girişimi seçildik ve Silikon Vadisi seyahati ile yurt dışına açılma yolunda ilk adımımızı attık. Sonrasında Vitringez.com ile JCI The Creative Young Entrepreneur Award (CYEA) yarışmasında Yaratıcı Genç Girişimci Ödülleri 1.’liğini kazandım. Birleşik Krallık ile Türkiye arasındaki ticaret ve yatırımı desteklemek amacıyla Birleşik Krallık tarafından yürütülen GREAT Startup yarışmasında Vitringez.com ile Kadın Teknoloji Girişimcisi seçilerek hak kazandığımız Birleşik Krallık seyahati ile orada iş yapmakta olan kişi ve şirketlerle tanıştık, fikir alışverişinde bulunduk ve danışmanlık hizmeti aldık.

Vitringez.com olarak aldığımız ödüllerin yanı sıra, kurulduğumuz günden bugüne kadar her 6 kişiden birinin Vitringez.com’la tanışmış olması da elde ettiğimiz en büyük başarılardan biri.