Aldığınız en önemli ders ne oldu bu süreçte?

Vitringez fikrinin ortaya çıkmasından bugüne kadar geçen süreçte aldığımız en önemli ders; gerçekten tutku duyduğunuz ve emin olduğunuz fikirlerle yola çıkmanın ne denli önemli olduğu.

Örnek aldığınız kimse var mı?

Babam, hayatımda örnek aldığım kişilerin başında gelir. Her şeyden önce başarılı olması ve başarıya ulaşmak için çalışması, iş hayatında daima tüm çalışanlarına hak ettiğini veriyor olması ve herkese adil davranıyor olmasını onu bir rol model olarak görmemin sebepleri arasında sayabilirim.

Vitringez’in son kullanıcıya sağladığı faydalar nelerdir?

Vitringez.com’a girenler hem arama kutucuğundan, hem de kategorilerimiz üzerinden aradıkları tüm ürünlere tek tıkla ulaşabiliyor. Ayrıca marka, renk, model ve fiyat filtreleriyle en doğru ürünü kolayca seçebiliyor, beğendikleri ürünleri listeleyip favorilerine ekleyebiliyorlar.

“Moda Alarmı” ve “İndirim Alarmı” kullanıcılarımızın en çok sevdiği uygulamalarımızdan. İndirim Alarmı ile kullanıcılarımız seçtikleri ürünlerin indirimlerini takip ederken, Moda Alarmı ile en sevdikleri markaların ve tasarımcıların yeni ürünlerinden herkesten önce haberdar olabiliyorlar. Diğer yandan sitemizde yer alan markaların Vitringez.com’a özel olarak sundukları “Kuponlar” ile deneyimlerini avantajlı bir alışverişe dönüştürebiliyorlar.

Vitringez’in markalara sağladığı faydalar nelerdir?

Vitringez.com’un pazarlama ve satış stratejisi planlamasıyla; büyük markaların yanı sıra, küçük işletmelerin ve tasarımcıların da tanınırlığını arttırmaya, sosyal medyada güçlenmelerine ve sitelerindeki trafik akışının doğru şekilde gerçekleştirmey yardımcı oluyoruz. İşbirliği yaptığımız markaların sitelerine tamamen satın alım odaklı, hedeflenmiş ve bilinçli kullanıcılar gönderiyoruz.

Vitringez Blog için hazırlanan içeriklerle, Vitringez.com’da yer alan yüzbinlerce ürün ve kategori ile ilgili yönlendirmeler sağlıyoruz. Paylaştığımız içerikler ile e-ticaret sitelerini yeni kullanıcılarla ve doğru hedef kitleyle buluşturuyoruz. Ziyaretçi sayısı ve sitede kalma süresi gibi objektif verilerin ışığında; işbirliği yaptığımız markalar, kendilerine bugüne kadar sağladığımız değerden oldukça memnunlar.

Vitringez.com’un online alışverişi seven ve yeni markalarla tanışmaktan keyif alan kitlesi, e-ticaret sitesi olmayan markaların da ilgisini topluyor. Bu markaların ihtiyaçlarına yönelik hazırladığımız özel projelerle; sunduğumuz reklam, içerik gibi hizmetlerimizle de bu markalara da Vitringez.com’da yer vererek hedef kitleleriyle buluşturuyoruz.