Webrazzi Summit 2021’de, Colendi Kurucu Ortağı ve CEO’su Bülent Tekmen “Finansal Hizmetlerde Sektörün Rekabet Yapısı Değişecek” konulu panelde yer alacak.

Colendi’nin platin sponsorluğunda gerçekleşecek Webrazzi Summit 2021 için geri sayım başladı. Program içeriği duyurulan konferansta, Colendi Kurucu Ortağı ve CEO’su Bülent TekmenFinansal Hizmetlerde Sektörün Rekabet Yapısı Değişecek” konulu panelde yer alacak.

20 Ekim Çarşamba günü Wyndham Grand İstanbul Levent’te konuklarını ağırlayacak olan konferansta, Colendi Kurucu Ortağı ve CEO’su Bülent Tekmen “Finansal Hizmetlerde Sektörün Rekabet Yapısı Değişecek” konulu panelde, bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak. Webrazzi Kurucusu ve CEO’su Arda Kutsal‘ın moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde Bülent Tekmen‘e, Maslak.io Kurucu Ortağı Alper Akcan ve FigoPara & TrendBox Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bilgen eşlik edecek. Panelin yer alacağı ana sahnenin ismi olan Disrupt, pandemi sonrasında teknoloji dünyası, perakendenin geleceği, VC yatırımları, dijital teknolojiler ve iş dünyasının yatırım ajandası başlıklarına odaklanacak.

Her yıl olduğu gibi birbirinden önemli yerli ve yabancı konuşmacılara ve binlerce katılımcıya ev sahipliği yapacak olan Webrazzi Summit 2021, bu sene kısıtlı sayıda katılımcıyla hibrit bir modelle hem online hem de offline olarak gerçekleşecek. Konferans, dördü fiziksel olmak üzere beş farklı salonda katılımcılarla buluşacak. Start salonunda online, Disrupt, Grow, Create ve Academy salonlarında ise fiziksel oturumların yer alacağı Webrazzi Summit 2021 hakkında daha fazla bilgiye web sitesi üzerinden https://webrazzi.com/etkinlik/2021/summit/ erişebilirsiniz.

 

 

 

Colendi Hakkında:

Colendi, tüketicileri, şirketleri ve finans kurumlarını bir araya getirerek bankacılık servislerini demokratize eden bir finansal hizmetler platformudur. Colendi, 3 milyardan fazla banka hesabı olmayan ve 5 milyardan fazla kredi alamayan kişiyi doğrudan etkileyen kronik bir finansal soruna çözüm olmak hedefi ile ilerlemektedir.

Yeni nesil finansal teknoloji çözümlerini yapay zeka ve büyük veri ile birleştirerek skorlama algoritması üzerine kurulu farklı servisler geliştiren Colendi, platform ortakları ve stratejik iş ortakları ile birlikte bugün itibari ile 2,4 milyon kullanıcısına şimdi al sonra öde ile hızlı ve kolay krediye ulaşım sağlamakta ve finansal okuryazarlık düzeyini artırarak Colendi mikro yatırım platformları aracılığı ile birikim yapabilmelerini sağlamaktadır.