Amerikan borsalarına ve Borsa İstanbul’a avantajlı komisyon oranları ile masrafsız yatırım yapma imkânı sunan yatırım uygulaması Midas, ikinci yılını geride bıraktı.

Amerikan borsaları ve Borsa İstanbul’a tek platformdan masrafsız ve rahatça yatırım yapma imkânı sunan Midas’ın 2022 yılında 10 kat büyüyerek 500 bin kullanıcıya ulaşması, Türkiye’nin yanı sıra Amerika’da da büyük ses getirmişti. Bu gelişmenin ardından dünyanın en büyük teknoloji borsası Nasdaq, bu başarıyı New York Times Meydanı’ndaki dev ekranda kutlamıştı.

Kurulduğu günden bu yana toplamda 12 milyon dolar yatırım alarak yeni hizmetlerini kullanıcılarıyla buluşturmaya devam eden Midas, son dönemde gerçekleştirdiği TV reklamları ve açık hava iletişimleri ile birlikte hızla büyümeye devam ediyor. Şirket, ilerleyen dönemlerde kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek adına, çağrı merkezi ve halka arzlara katılım ile ilgili geliştirmeleri de hayata geçirecek.

 

“Borsa yatırımlarında bizi tercih eden yüz binlerce kullanıcımız sayesinde bu noktaya geldik”  

Midas CEO’su Egem Eraslan, “Yatırım işlemlerinizi avantajlı ve zahmetsiz şekilde yapabileceğiniz tek platform olma hedefiyle iki yıl önce çıktığımız bu yolda, başarılarımızın karşılığını hem Türkiye’de hem de global çapta görebilmek bizim için çok kıymetli. Sadece 2 yıllık bir Türk fintech olarak borsa yatırımlarında bizi tercih eden yüz binlerce kullanıcımız sayesinde bu noktaya geldik. Büyük bir coşkuyla kutladığımız ikinci yılımızda heyecanımızı kullanıcılarımızla da paylaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde de en önemli önceliğimiz yine kullanıcılarımıza daha iyi hizmet verebilmek olacak. Çalışmalarımızı bu bakış açısıyla ilerleterek birçok yeni hizmeti hayata geçireceğiz.” dedi.