Aktif Bank iştiraki Aktif Ventures, dünyanın en iyi üniversite kuluçka merkezi seçilen İTÜ Çekirdek’in her yıl yeni girişimlerin en iyilerini belirlediği etkinliği Big Bang Startup Challenge’ın bu yılki altın paydaşları arasında yerini aldı.

Aktif Ventures Genel Müdür Vekili ve Girişim Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Evsahibioğlu, “İTÜ Çekirdek’te doğan girişimlerin başarı hikayelerine şahit olacağımız için heyecanlı ve mutluyuz” dedi.

Aktif Bank ve iştiraki Aktif Ventures genç girişimcileri desteklemeye devam ediyor. UBI Global tarafından “Dünyanın En İyi Üniversite Kuluçka Merkezi” seçilen İTÜ Çekirdek Kuluçka Merkezi’nin düzenlediği Big Bang Startup Challenge çeyrek finalleri 11-19 Ekim tarihleri arasında, finaller ise 13-14 Aralık tarihlerinde UNIQ İstanbul’da gerçekleştirilecek. Bu yıl 12’ncisi düzenlenecek olan Türkiye’nin en büyük girişimcilik etkinliğini Aktif Ventures da altın paydaş olarak destekleyecek. Aktif Bank üst yönetiminden Pınar Yılmaz, Gamze Numanoğlu, Kadir Öztürk ve Erkut Baloğlu çeyrek finallerde birçok girişimi değerlendirecek.

 

Evsahibioğlu: Girişimcilerin yolculuğuna eşlik ediyoruz

Big Bang Startup Challenge’ın girişimleri iş ve yatırım dünyası ile buluşturduğunu belirten Aktif Ventures Genel Müdür Vekili ve Girişim Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Evsahibioğlu, “Bu anlamlı etkinlik ile girişimciler yatırımcı ve fonlarla bir araya geliyor, ilk sermayeleriyle buluşup, potansiyel müşterileriyle tanışıyor. Biz de bu başarı hikayelerine eşlik etmekten ve şahit olmaktan çok mutluyuz” dedi.