Boğaziçi Üniversitesi Yöneylem Araştırma Kulübü’nün (BÜYAK), bu yıl sekizinci kez düzenleyeceği e-Founder Zirvesi için geri sayım başladı.

“e-Founder: Girişimcilik Tutkusuyla Dolu Bir Zirve Sizi Bekliyor!”

Boğaziçi Üniversitesi Yöneylem Araştırma Kulübü’nün (BÜYAK), bu yıl sekizinci kez düzenleyeceği e-Founder Zirvesi için geri sayım başladı. Türkiye’nin en prestijli girişimcilik etkinliği, 4 Kasım tarihinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

Etkinlik, girişimcilik ekosisteminin önde gelen liderlerini ve başarılı şirketlerini ağırlayacak. E-Founder Zirvesi, sektörün öncü firmalarının sunumları eşliğinde, girişimcilik dünyasının farklı yönlerini keşfetme fırsatı sunacak. Deneyimli girişimciler ve prestijli yatırımcılarla tanışma olanağı da sunan zirve, girişimcilik ekosisteminin derinliklerine doğru yolculuğa çıkmak isteyenlere yönelik programı ile öne çıkıyor.

Türkiye’nin önde gelen risk sermayesi şirketlerinden Boğaziçi Ventures’tan Kenan Çolpan, Missafir’den Mehmet Yüksel, Mizanplus’tan Harun Özdemir, Kunduz’dan Başar Başaran, CovenLabs’den Mihriban Ersin Tekmen, Keep Games’ten Efe Uygaç gibi alanında başarılı girişimcilerle buluşma fırsatı bulacağınız zirve, case mülakatları ve yarışmalarla desteklenmiş interaktif atölyelerle de destekleniyor. Belirli bir konuya daha derinlemesine odaklanma şansını yakalama ve girişimcilik bakış açılarını geliştirme imkanı sunacak olan E-Founder Zirvesi, girişimcilik tutkusuyla dolu herkesin katılımına açık.

E-Founder Zirvesi’nde katılmak ve biletinizi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://www.biletimgo.com/etkinlik/efounder23-4863