Emrah Adaş, Ödüyo Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

1982 Manisa Soma doğumlu olan ve üniversite eğitimini Uludağ Üniversitesi Maliye Bölümünde tamamlayan Emrah Adaş, Ödüyo Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu. 20 yılı aşkın süredir sektörde bulunan Adaş, son 10 yıldır da çeşitli sektörlerde üst düzey yönetici olarak görev aldı.

Meslek hayatına 2004 yılında Öztüre Kireççilik A.Ş’de Maliyet Muhasebesi Sorumlusu olarak başlayan Adaş, 2006 yılında aynı firmada finansman sorumlusu oldu. 2007 yılında Kimtaş Kireç Sanayi ‘de Satın Alma Yetkilisi olarak görev alan Adaş, 2011 yılında Ege Güneşi Konut Koop. Denetim Kurulu Üyesi, 2009 yılında Sertal Grup Lojistik A.Ş’de Operasyon Müdürü, 2013’te Optiway Optik’te Satış ve Pazarlama Müdürü, 2019 yılında da Sanal Santral Telekomünikasyon A.Ş‘de Genel Müdür olarak görev aldı.

Adaş, Aralık 2023 itibariyle işletme ve firmaların bayilerden ya da çalıştığı müşterilerden yapmak istediği tahsilatları hem daha kolay, hem de zaman kaybetmeden yapmasına yardımcı olan Ödüyo’da Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. Uyumlu bir kişiliğin yanı sıra güçlü bir yaratıcılığa, takım ruhuna, coşkuya, organizasyon, iletişim becerilerine ve bağlılığa sahip üst düzey bir profesyonel olan Adaş, Ödüyo’da proje ve ürün yönetimi, bütçe hazırlama ve maliyet analizi, işletme kaynak planlaması, ekip yönetimi, süreç iyileştirme gibi alanlarda görev yapacak.