PeP’te Üst Düzey Atama: Özlem Oktareşkara Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Liderlik fırsatlarının şirket içinde gelişmesine öncelik veren PeP”in Operasyon, Satış ve İş Geliştirme Direktörü Özlem Oktareşkara, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı unvanıyla yeni görevine başladı.

 

PeP’in deneyimli yöneticilerinden biri

2020 yılından itibaren PeP – Paladyum Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. çatısı altında Operasyon, Satış ve İş Geliştirme Direktörü olarak görev yapan Özlem Oktareşkara, finans alanında 25 yıla yakın deneyime sahip. Yapı Kredi, Advantage Card ve HSBC Bank içinde çeşitli görevlerde bulunan Oktareşkara, uzun yıllar Provus’ta satış yöneticiliği görevini yürüttükten sonra dört yıla yakın bir süre Mastercard MPTS bünyesinde satış direktörlüğü yaptı. 2020 yılından bu yana PeP’in büyüme stratejisi ve hedeflerine paralel olarak operasyon süreçlerini düzenleme ve yürütme görevini başarıyla sürdüren Oktareşkara, şubat ayı itibariyle şirketin Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı unvanını aldı.

 

Yönetimde kadın perspektifi

PeP Genel Müdürü Mehmet Sadioğlu, atamayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer veridi: “Özlem, dört yıldır şirketimizde operasyonel ve inovatif anlamda önemli çalışmalar gerçekleştirmiş, bu süreçte PeP’in başarılı yönetici portföyüne katkı sağlamıştır. Kendisinin Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasıyla birlikte, PeP’in yönetici kadrolarını daha da güçlendirmeye devam ediyoruz.”

Sadioğlu, “Kadın yönetici sayımızın artması ve ekip içinden liderlerin yetişmesi, şirketimizin öncelikli hedeflerinden biridir. Özlem’in başarısı, kadın yönetici perspektifine verdiğimiz değerin bir göstergesidir. PeP olarak bu konuya önem veriyor, bu doğrultuda adımlar atıyoruz. Değerli katkılarına olan inancımız tam. Şirketimiz, bu atama ile daha iyi bir çalışma dünyası oluşturma hedefimize bir adım daha yaklaşıyor. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.