Lazylabs, büyüme stratejileri ve satış yönetimi konusunda kritik bir hamle yaparak Çetin Emre Sadi’yi Chief Sales Officer (CSO) olarak kadrosuna dahil ettiğini duyurdu.

Lazylabs, bireylerin ve işletmelerin finansla etkileşimini yeniden tanımlayan inovatif ve dönüştürücü fintech çözümleri tasarlama ve inşa etme konusunda uzmanlaşmış bir ekip olarak tanınıyor. Şirket, bu atama ile birlikte sektördeki varlığını daha da güçlendirmeyi ve uluslararası pazarda rekabet edebilirliğini artırmayı hedefliyor.

13 yıllık deneyimi ile bankacılık ve fintech alanlarında önemli başarılara imza atmış olan Çetin Emre Sadi, Lazylabs’in satış ve iş ortaklıkları yönetimi ile yurt içi ve yurt dışı büyüme stratejilerini belirleme görevlerini üstlenecek. Sadi’nin, etkili müşteri ilişkileri yönetimi ve satış kapatma becerileriyle şirketin büyümesine önemli katkılar sunması bekleniyor. Sadi’nin liderliğinde Lazylabs, fintech alanında daha yenilikçi çözümler sunarak sektördeki konumunu pekiştirmeyi ve genişlemeyi hedefliyor.

Bu stratejik atama, Lazylabs’in müşterilerine ve iş ortaklarına daha değerli ve etkili çözümler sunma konusundaki kararlılığını bir kez daha gösteriyor. Çetin Emre Sadi’nin tecrübesi ve vizyonu, şirketin gelecekteki başarıları için büyük bir değer katıyor.

 

Çetin Emre Sadi Kimdir?

Profesyonel kariyerine bankacılık sektöründe adım atan Sadi sahip olduğu 13 yıllık bankacılık ve finansal teknolojiler deneyiminin 7 yılında farklı bankacılık müşteri segmentlerinde satış pozisyonlarında yöneticilik yaparak kapsamlı bir deneyim elde etti. Daha sonraki yıllarda finansal teknoloji ve dijital ürünlere odaklanan Sadi, 2 farklı startup projesinin çekirdek ekibinde yer alarak satış organizasyonlarını ve büyüme süreçlerini başarıyla yönetti. Çetin Emre Sadi, bankacılık, finans, satış, ürün, inovasyon, fintech ve girişimcilik gibi geniş bir yelpazede uzmanlık kazanarak multidisipliner bir liderlik örneği sergiledi. Ayrıca, son olarak fintech sektöründe satış ve büyüme direktörü olarak görev yapan Sadi, Nöro Satış ve İkna Yöntemleri eğitimleri vererek sektördeki etkin rolünü sürdürmektedir.

 

Lazylabs Hakkında

Lazylabs, inovatif girişimler tasarlama ve inşa etme konusunda uzmanlaşmış bir venture builder şirketi olarak bireylerin ve işletmelerin finans ile etkileşimini esas alarak yenilikçi, dönüştüren fintech çözümleri inşa etmeye kendini adamış tutkulu bir ekipten oluşmaktadır. Lazylabs yalnızca fintech değil, fintech ile etkileşimi olan çeşitli sektörlerdeki teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek tüketicilerin ve işletmelerin değişen ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi ürünler tasarlamak ve üretmek için çalışmaktadır. En yeni teknolojilere hızlı uyum ve girişim dünyasına hakimiyeti sayesinde, Lazylabs paranın geleceğini şekillendirmeye, geleceğin mobilite çözümlerini teşvik etmeye ve hayatı kolaylaştıran uygulamalar geliştirmeye odaklanmıştır.

Lazylabs 3 ana kategoride partnerleri ile buluşmaktadır. Venture builder, uygulayıcı danışmanlık ve fintech çözüm ortaklığı. Lazylabs Türkiye’de ve KKTC’de halihazırda yürütmekte olduğu kurumsal girişim geliştirme projeleri ile hem bağımsız girişimlerin hem de kurumsal yapıların ürettiği girişimlerin oluşmasında uygulayıcı olarak yer alıyor. Bununla birlikte fintech dünyasının birçok kategorisinde deneyim kazanmış uzman ekibi ile yeni nesil bankacılık, inovatif ödeme çözümleri, API bankacılığı gibi birçok dikeyde uygulayıcı danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Lazylabs yerel ve global partnerleri aracılığı ile işletmelerin kendileri için en doğru fintech çözümlerine ulaşması konusunda güvenilir bir hub oluşturmaktadır.