Solvia Digital Solutions’un Yenilikçi Çözümü Dexperie, Bayi Yapısına Sahip İşletmelerin İş Süreçlerini Kolaylaştırıyor.

Türkiye’nin önde gelen kurumsal yazılım çözüm sağlayıcılarından Solvia Digital Solutions, piyasaya sürdüğü yenilikçi ürünü Dexperie ile iş süreçlerini yeniden tanımlıyor. SAP altyapısı üzerinde, Türk mühendisleri tarafından geliştirilen ve kısa süre önce SAP Store’a eklenen Dexperie, tüm sektörlerde yoğun ilgi görüyor.

Solvia Digital Solutions CEO’su Ali Tamer Keskin, “Dexperie, şirketimizin kurumsal yazılım alanında yaptığı devrim niteliğindeki yeniliklerden biridir. Kullanıcı deneyimini ön planda tutarak ve mobil uygulama desteği sağlayarak, yiyecek ve içecek sektöründen işletmelerin yüksek maliyet gerektirmeden bulut hizmetlerimizden yararlanmasını sağlıyoruz,” dedi.

Solvia Digital Solutions’tan Yenilikçi Çözüm: Dexperie

Dexperie, özellikle operasyonel işlemleri, saha ve bayi yönetimini, müşteri ilişkileri yönetimini kolaylaştıran bir çözüm sunuyor. İşletmelerin satış ve müşteri yönetimi süreçlerini hızlandıran bu çözüm, aynı zamanda S4/HANA süreçlerini destekleyerek uzun vadede işletmelere büyük fayda sağlıyor.

Bu yenilikçi ürün, SAP’nin de katkılarıyla geliştirilmiş ve bulut teknolojisi kullanılarak bir Hizmet Olarak Yazılım (SaaS) çözümü olarak sunuluyor. Solvia Digital Solutions ve SAP’nin iş birliğiyle geliştirilen bu çözüm, kullanıcı dostu arayüzü ve işlevsel özellikleri ile öne çıkıyor.

Mobil uygulama desteği sunan Dexperie, saha operasyonlarını verimli hale getirirken, güçlü kampanya yönetimi özellikleri ile de şirketlerin esnek kampanya ve fiyatlandırma stratejileri geliştirmelerine imkan tanıyor. SAP Store üzerinden erişilebilen bu çözüm, işletmelerin operasyonlarını geliştirmelerini sağlayacak şekilde ölçeklendirilebilir bir yapıya sahip.

Solvia Digital Solutions’un bu gelişmiş çözümü Dexperie, iş süreçlerinin hızlı ve verimli bir şekilde yönetilmesine olanak tanıyarak, bayi yapısına sahip şirketler için bir dönüm noktası olarak kabul ediliyor.