Seyahat ve yeme-içme alanlarında dünyanın önde gelen markalarından biri olan Diners Club Card’ı Türkiye’ye tekrar getiren ABank, müşterilerinin restoran ziyaretlerinin yanı sıra dünyanın neresine olursa olsun gerçekleştirecekleri seyahatlerinden de en üst düzeyde keyif almalarını hedefliyor. Diners Club’ın dünya üzerinde sahip olduğu 600’den fazla lounge’a ücretsiz giriş sağlamasının yanında armağan ettiği TAV Passport Kart ile pek çok ayrıcalığa da sahip olan Diners Club Card, ABank’ın yüksek gelir grubundaki müşterilerine yönelik bireysel bankacılıktaki özel uygulamalarının en önemli adımlarından biri olduğu belirtiliyor.

YÜKSEK GELİR GRUBUNDAKİ MÜŞTERİLERE ÖZEL ÜRÜNLER

ABank Genel Müdürü Meriç Uluşahin, müşterilerine özel deneyim sunmaya odaklı bireysel bankacılığın ABank’ın önceliklerinden biri olduğunu belirterek, özellikle ürünleriyle farklılaşan bankaların rekabetin yoğun olduğu bu sektörde öne çıkacağını söyledi. Uluşahin, yüksek gelir grubundaki müşterilerini yeni ürünleriyle buluşturduklarını belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

“Türkiye’nin ilk kredi kartı markası olan Diners Club ile işbirliği anlaşması imzalayarak seçkin yaşamların kart programı Diners Club’ı Türkiye’de kullanıma sunduk. ABank Diners Club Card ile müşterilerimizin bizden beklediği ve onların hayatlarına değer katacağına inandığımız hizmetler sunacağız.”

KATIL, KEŞFET, YAŞA

Diners Club Card’ın, ABank’ın bireysel bankacılıktaki hedef kitlesinin ihtiyaçlarını karşılamasında önemli bir adım olduğunu belirten ABank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sezin Erken, yüksek prestijli, seyahatlerde ve restoranlarda müşterilerine ayrıcalıklar sağlayan ABank Diners Club Card’ı Platinum ve Black olmak üzere iki farklı ürün olarak sunduklarını söyledi. Erken, şöyle devam etti:

“Diners Club kredi kartını, bankamızın prestiji ve yeni müşteri kazanımı açısından önemli bir ürün olarak konumlandırıyoruz. Böylece ABank olarak müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak ve ABank Diners Club Card fırsatlarıyla seyahatlerinin her anından keyif almalarını sağlayacağız. Sloganımız olan “Katıl, Keşfet, Yaşa”nın da ifade ettiği gibi müşterilerimizin dünyayı keşfetmek ve onun güzelliklerini yaşamak için tek yapmaları gereken Diners Club’a katılmak.”

Diners Club International Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Diane Offereins Diners Club olarak müşterilerine her zaman en iyiyi sunmak üzere çalıştıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Dünyada 30 milyondan fazla noktada kullanılabilen Diners Club Card’ın artık ABank aracılığıyla Türkiye’de de sunulmaya başlanmasının gururunu yaşıyoruz. EMEA Bölgesi’ndeki en önemli pazarlardan biri olan Türkiye, ayrıca bölgenin önde gelen merkezlerinden biri haline de geldi. Diners Club Card müşterileri de Türkiye’yi gerek iş gerekse de turistik olarak sıklıkla ziyaret ediyorlar. Türkiye’yi de hizmet ağımıza alarak dünya çapındaki müşterilerimize hem daha iyi destek vermeyi hem de daha iyi yapılandırılmış bir müşteri tabanı yaratmayı amaçlıyoruz.”