2010 yılından bu yana para transferi alanında hizmet veren UPT, PTT şubelerinde başlattığı yeni kampanya ile Avrupa’ya hesaba para gönderimlerinde tüketicilere önemli bir fayda sağlıyor. 10.000 EUR’ya kadar olan hesaba gönderimlerde geçerli olan kampanyadaki ücret 15 EUR olarak belirlendi.

29 Avrupa Ülkesini Kapsıyor

Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Fransa, Finlandiya, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İtalya, İzlanda, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya ve Yunanistan’daki banka hesaplarına 10.000 EUR’ya kadar olan gönderimler için geçerli olacak.

Yurt dışında anlaşmalı banka ve kurumlarla 222 Ülke ve 400.000 noktaya ulaşmış durumda olan UPT, hızlı ve ucuz para transferi imkanı ile Türkiye’den dünyanın pek çok noktasına para gönderme imkanı sunuyor. Resmi kayıtlara göre 3 Milyon’un üzerinde Türkün yaşadığı Avrupa’da 1.6 Milyon Türk nüfusu ile Almanya ilk sırada yer alırken, onu Fransa, Hollanda ve Avusturya takip ediyor. Türkiye’den Avrupa’ya para transferindeki tablo da bu ülkelerdeki Türk nüfusu ile benzer bir paya sahip. Yakınlarına, Avrupa’da okuyan çocuğuna para göndermek isteyen ancak yüksek ücretler nedeniyle çözüm arayan aileler için, UPT yeni kampanyası ile en uygun çözümü sunuyor.

avrupa-ucuz-para

10.000 Avroya Kadar Sabit Komisyon Ücreti

Türkiye’de tüm PTT şubelerinden sunulan UPT-Ucuz Para Transferi hizmeti ile bugün herkes hızlı ve ucuz para gönderme imkanına sahip. UPT’nin “Avrupa’ya 10.000 EUR’ya kadar hesaba para gönderimlerinde 15 EUR öde” kampanyası tüm PTT Şubelerinde geçerli olup, alıcı hesap bilgileri ile PTT Şubelerine gidilmesi durumunda kampanyadan yararlanılabilmekte.

“Avrupa’ya 10.000 EUR’ya kadar hesaba para gönderimlerinde 15 EUR öde” kampanyası ile ticari ödeme yapmak isteyenler, UPT Şubelerinden açacakları Ödeme Hesabı vasıtası ile yararlanabilecekler.