Fiba Grup bünyesine katılan ve toplam 79 şubesiyle kurumsal, ticari, KOBİ, bireysel, tarım ve özel bankacılık alanlarında hizmet sunan Fibabanka, bireysel müşterilerine günde 10 TL taksitle 10.000 TL ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor.

Fibabanka, bayram yaklaşırken artan her türlü nakit ihtiyaçlar için uygun koşullarda kredi imkanı sağlıyor. Kampanya kapsamında günde 10 TL taksitle 10.000 TL tutarlı kredi kullanılabileceği gibi farklı vade ve tutarlar ile de müşterilerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuluyor.

Bayram Kredisi’ne, T.C Kimlik Numarasını 3422’ye mesaj atarak ya da Fibabanka Şubelerinden 31/08/2017 tarihine kadar başvuru yapılabilecektir.

Fibabanka Genel Müdür Yardımcısı Sezin Erken, “Müşterilerimize erken bayram müjdesi veriyor ve bu dönemdeki ihtiyaçlarını karşılamak üzere uygun oranlarla Bayram Kredisi ürünümüzü sunuyoruz. Bu vesileyle, Fibabanka olarak bayramı daha erken kutlamak için tüm müşterilerimizi şubelerimize bekliyoruz.

 

Fibabanka ‘nın, 2017 yılı Haziran sonu itibarıyla vergi öncesi kârını, geçen yılın aynı dönemine göre %35 artışla 90.7 milyon TL’ye yükselttiğini sizlere duyurmuştuk. Bankanın net kârı 72.6 milyon TL olarak gerçekleşmişti.

Fibabanka 2017 Yılı İlk Yarı Finansal Sonuçlarını Açıkladı