Bitget Teknoloji Anonim Şirketi, Bitget ailesine yeni katılan Bitget TR’yi tanıttı.

Türkiye pazarı için özel olarak tasarlanan Bitget TR, Bitget markasının küresel ayak izini güçlendirmeyi hedefliyor.

2018’de kurulan küresel borsa Bitget’in bir uzantısı olan Bitget TR, Bitget’in bilinirliğini Türkiye’ye taşıyor. Yerel mevzuat çerçeveleriyle uyum içinde çalışan Bitget TR, Bitget markasının güvenilirliğini güçlendiriyor ve yüksek mevzuat standartlarını koruma konusundaki kararlılığını vurguluyor.

Bitget TR Yöneticisi Muhammed Tasasız, “Kripto alanında bölgeye özgü özelleştirmeye olan bağlılığımızın bir sembolü olan Bitget TR’yi tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu benzersiz yaklaşım, Türk kullanıcıların özel ihtiyaçlarını karşılayan güvenli ve özelleştirilmiş bir kripto borsası sağlama konusundaki kararlılığımızın altını çiziyor” dedi.

Bitget TR ürün yelpazesinin ek işlem çiftleri, Bitget Global ile cüzdan bağlantısı ve çok daha fazlasını kapsayacak şekilde genişleyeceğini ifade eden Tasasız, “Bitget TR, markamızın uyum yeteneğini ve bölgesel pazar nüanslarına duyduğu saygıyı temsil ediyor. Bu, Bitget’in girdiğimiz her pazarda üstün hizmet sunma ve böylece markamızın küresel itibarını artırma konusundaki kararlılığını yansıtıyor” diye ekledi.