Mayasoft, şirketlere güvenlik seviyesi yüksek, hızlı ve uluslararası standartları karşılayan bir alt yapıya sahip olma ve bu sayede regülasyonlarla uyumlu çalışma imkânı sunuyor. 

Türkiye’de Yönetilen BT Hizmetleri alanında hizmet veren Mayasoft, şirketlere güvenlik seviyesi yüksek, hızlı ve uluslararası standartları karşılayan bir alt yapıya sahip olma ve bu sayede regülasyonlarla uyumlu çalışma imkânı sunuyor.

Dijitalleşen dünyada kurumların rekabette öne geçebilmesi ve karlılıklarını arttırabilmesi en önemli unsurların başında geliyor. Globalleşen dünyanın getirisi ve uzaktan çalışma kültürünün artmasıyla birlikte, BT sistemlerini yönetmek için gerekli insan kaynağı bulmak, elde tutmak ve verimlilik sağlamak özellikle de günümüzde oldukça zor. Aynı zamanda firmalar dijital dünyada daha fazla söz sahibi olmak istiyorlar. Bu nokta BT altyapı yönetiminin önemi oldukça öne çıkıyor.

Mayasoft Genel Müdürü Yasin Aşır, şirketlerin en son yeniliklere, regülasyonlara ve siber güvenlik tehditlerine hazırlıklı olmalarının her zaman mümkün olamayacağını belirterek Yönetilen Hizmetler hakkında şunları aktarıyor; “Günümüzde uygulama yoğunluğu ve karmaşası içinde tüm sistemleri çalışır durumda tutmak ve iş kesintilerinin önüne geçmek son derece güç olabiliyor. İşte bu nedenle sistemlere sık, düzenli ve proaktif bakım yapılması gerekiyor. İş gücü piyasasındaki rekabet, yetkin BT insan kaynağına ulaşımı zorlaştırırken, şirket içinde bu alanda uzman birilerini bulundurmak için gereken maliyetler de gün geçtikçe artıyor. Mayasoft olarak biz, müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına göre sistemlerini uzman ekibimizle tasarlıyor, 7/24 yönetiyor ve destek veriyoruz. Yönetilen BT Hizmetleri sayesinde artık kurum ve kuruluşlar, her alanda uzman kadroya ve kesintisiz bir altyapıya sahip olurken, dijital dönüşüme ve işlerini büyütmeye odaklanabiliyorlar.  Ayrıca esnek modellerimiz sayesinde kullandıkları kadar ödeme fırsatıyla kaynaklarını daha verimli bir şekilde yönetebiliyor sunduğumuz kullanıma hazır ve güvenilir çözümler sayesinde rekabet avantajı yakalayabiliyorlar. Önümüzdeki dönemde hibrit çalışma modellerinin kalıcı hale gelmesi ve BT maliyetlerinin azaltılmasına yönelik kurum içinde adımların atılması nedeniyle yönetilen hizmetlere ve bulut bilişime olan yönelimin artacağını öngörüyoruz.