Uluslararası para transferi alanında faaliyet gösteren PayPorter, mobil cüzdan uygulaması kuikpara hizmetiyle Metropol Cep Pos noktalarından QR ile ödeme imkanı sunmaya başladı.

Ulusal ve uluslararası para transferi sağlayıcısı PayPorter’ın mobil cüzdan uygulaması kuikpara ile kullanıcılarına para transferi, fatura ödeme, para yatırma ve para çekme gibi işlemleri gerçekleştirme fırsatı sunuyor.

Yeni iş birliğiyle artık kullanıcılar MetropolCard üye iş yeri noktalarında kuikpara mobil cüzdan uygulaması üzerinden “QR ile Ödeme” seçeneğini kullanarak ödeme yapma imkanına da sahip oluyor.

 

Hızlı, kolay ve güvenli ödeme

Kullanıcılar, uygulama içindeki Ödemeler kısmından “MetropolCard ile Öde” seçeneğini seçtikten sonra POS cihazındaki QR kodu okutarak ödeme onayı yapabiliyor.

Uygulama sayesinde kuikpara kullanıcıları alışverişlerini hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştiriyor. Bu iş birliğiyle kullanıcılar geniş bir ödeme ağına sahip oluyor; kuikpara ile MetropolCard bulunan tüm üye iş yeri noktalarında ödeme yapılabiliyor.