Sanction Scanner, Deloitte Teknoloji Fast 50 Listesinde en hızlı büyüyen 8. Teknoloji şirketi olarak ikinci kez İlk 10’da Yer Aldı!

Küresel danışmanlık devi Deloitte, Türkiye’nin en başarılı ve gelecek vaat eden teknoloji şirketlerini öne çıkaran Teknoloji Fast 50 ödüllerinin 18. yılını kutladı. Müşteri odaklı teknoloji çözümleriyle tanınan, regülasyon teknolojileri alanında lider bir şirket olan Sanction Scanner, 8. Sıraya yerleşti ve dikkat çekici bir büyüme oranı kaydederek listeye 2. kez adını yazdırdı.

2019 yılında kurulan Sanction Scanner, kısa sürede finans teknolojisi alanında öncü bir konuma yükseldi ve geniş bir endüstri yelpazesine hizmet veren kapsamlı AML ve risk yönetimi çözümleri sunmaya başladı. Şirketin gelişmiş platformu, işlemleri gerçek zamanlı olarak izleyerek işletmelere şüpheli aktiviteleri hızlı ve etkin bir şekilde tespit etme ve raporlama imkanı tanıyor.

Sanction Scanner’ın finansal güvenliğe yönelik vizyoner yaklaşımı, anında veri analizi yapabilen ve bunları rapor formatında sunan kapsamlı bir uyum platformunda somutlaşıyor. Bu yenilikçi çözüm, kullanıcıların bilinçli kararlar almasını ve her ülkenin değişen düzenlemelerine uyum sağlamasını kolaylaştırıyor.

Şirketin all-in-one uyum yaklaşımı ve 360° risk değerlendirmesi, 50’den fazla ülkede 500’den fazla şirketin uyum ve risk yönetimi ihtiyaçlarını desteklemek için tasarlandı. Sanction Scanner’ın kullanıcı dostu arayüzleri, hızlı entegrasyon yetenekleri ve müşteri memnuniyetine olan bağlılığı, başarısında önemli rol oynadı.

Şirketin yolculuğuna dair düşüncelerini paylaşan Sanction Scanner’ın Kurucusu ve CEO’su Fatih Coşkun, takımın başarılarından duyduğu gururu dile getirdi: “Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye listesinde ilk beş arasında yer almak inanılmaz bir onur. Bu takdir, ekibimizin tutkusunun ve gerçekten fark yaratan AML çözümleri geliştirmek için harcadığımız emeğin bir yansıması. Amacımız her zaman müşterilerimize finansal bütünlüğü sağlamak için en güvenilir ve etkili araçları sunmaktı. Küresel mali suçlarla mücadeledeki rolümüzü genişletmeye devam ederken, bizi bugünlere getiren yenilikçi ruhu korumak ve teknolojimizi geliştirmek için odaklanmış durumdayız.

Sanction Scanner, işletmelere finansal suçlarla mücadele etmek için ihtiyaç duydukları araçları sağlama konusunda kararlı bir kara para aklamayı önleme ve risk çözümleri sağlayıcısıdır. Şirketin yenilikçi teknolojisi, finansal spektrumun geniş bir kesimindeki müşteriler için bir temel oluşturarak uyum sağlamayı ve güvenli bir ekonomik ortamı teşvik etmeyi amaçlamaktadır.