Papara, Super App olma hedefi doğrultusunda önemli bir girişime imza atıyor. Papara, T-Bank’ın hisselerinin tamamını almak üzere anlaşmaya vardığını duyurdu.

Türkiye’nin önde gelen finansal hizmet platformlarından biri olan Papara, Super App olma hedefi doğrultusunda önemli bir girişime imza atıyor. Papara, T-Bank’ın hisselerinin tamamını almak üzere anlaşmaya vardığını duyurdu.

 

 

Papara, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ve Rekabet Kurulu’nun onayları sonrasında T-Bank’ın hisselerini tamamen devralacak. Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından, Papara temel bankacılık ürünlerine yenilikçi bir yaklaşım getirerek faaliyetlerine devam edecek. T-Bank’ın köklü bilgi birikimiyle Papara’nın vizyonunu birleştiren bu adım, geleneksel bankacılık ürünlerinin kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

 

T-Bank Hakkında

T-Bank, 1985 yılında Bank of Bahrain and Kuwait’in İstanbul Şubesi olarak kuruldu. 1991’de bağımsız bir kurum olarak faaliyete geçen banka, farklı isim değişiklikleri geçirmiş ve son olarak 2007’de Turkland Bank A.Ş. olarak adlandırılmıştır. Bugün itibarıyla T-Bank’ın ortaklık yapısı BankMed ve Arab Bank’a aittir. Sermaye artırımı ile bankanın güçlenmesi ve hizmetlerinin genişletilmesi yolunda atılan bu adım, Türkiye’nin finansal sektöründeki önemli gelişmelerden biridir.