PaybyMe Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Çolak, Money 20/20 Europe özelinde yaptığı açıklamalar Fintechtime Temmuz sayısında yer aldı. 

“PaybyMe olarak, küresel arenada güçlü bir oyuncu olma vizyonuyla katıldığımız Money 20/20 Europe etkinliğinde büyük firmaların dikkatini çekmeyi başardık. Etkinlikte, Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal ve Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan ile yaptığımız görüşmelerde yenilikçi fikirlerimize ve uygulamalarımıza, Türkiye’de ve uluslararası alanda sunduğumuz hizmetlere değindik.”

 

14 yılı aşkın süredir sektördeki deneyimimizle, 30 binden fazla müşterimize mobil ödeme çözümleri sunan PaybyMe olarak, küresel arenada güçlü bir oyuncu olma vizyonuyla katıldığımız Money 20/20 Europe etkinliğinde büyük firmaların dikkatini çekmeyi başardık. Etkinlikte, Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal ve Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan ile yaptığımız görüşmelerde yenilikçi fikirlerimize ve uygulamalarımıza, Türkiye’de ve uluslararası alanda sunduğumuz hizmetlere değindik. Ayrıca, dijital dönüşüm süreçlerimiz ve başta Avrupa olmak üzere küresel pazarda sunduğumuz inovatif çözümlerle döviz ihracatımızı artırarak ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam edeceğimizi vurguladık.

Money 20/20 Europe etkinliği, ürünlerimizin tanıtımı için olduğu kadar stratejik hedeflerimizi belirleme ve kritik iş birlikleri kurma açısından da büyük bir fırsat sundu. PaybyMe’yi global bir marka olarak tanıtmak ve milli bir firma olarak büyütmek amacıyla, Türkiye ve uluslararası alanda sunduğumuz Soft POS, Mobil Ödeme ve Restoran Otomasyon gibi çeşitli alanlara yatırım yaparak hizmet yelpazemizi genişlettik. AR-GE ekibimizle birlikte teknolojik yeniliklere öncülük ederek kendi altyapımızı sürekli geliştirdik. Bu hedef doğrultusunda, PaybyMe olarak Money 20/20 Europe etkinliğinde, yatırımcılara sadece bir ödeme aracı partneri değil, aynı zamanda teknolojik bir destek partneri olmayı hedeflediğimizi gösterdik. Teknolojiye yaptığımız yatırımlar ve müşteri odaklı yaklaşımımız ile tasarladığımız yeni ürün ve çözümler sayesinde yatırımcıların PaybyMe’ye yoğun ilgisi olduğunu görmekten memnuniyet duyduk.

Etkinlikte inovasyon ve iş birliği fırsatlarını değerlendirirken, yeni ürünlerimizin uluslararası pazarda büyük ilgi görmesi şirketimizin geleceği adına büyük bir umut ışığı oldu. Bu ilgi, önümüzdeki 5 yıl içinde şirketimizi küresel borsalarda halka arz etme hedefimize ulaşma yolunda önemli bir adım teşkil ediyor. Türk fintech sektöründe küresel bir oyuncu olma potansiyelimizi kanıtlamakla kalmayıp, aynı zamanda sektöre önemli bir değer katabileceğimizi de gösterdik. Etkinlikte elde ettiğimiz yoğun ilgi, sadece bir başlangıç. Uluslararası pazarlarda elde ettiğimiz bu güçlü ivme sayesinde, mobil ödemeler ekosisteminde önemli bir aktör olmayı amaçlıyoruz.