Fenerbahçe Spor Kulübü, kadın ve erkek basketbol takımları ile kadın futbol takımının forma sponsorluğu için Papara ile anlaşma imzaladı.

İmza töreni Ülker Stadyumu’nda gerçekleştirilirken, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, yönetim kurulu üyeleri Kemal Danabaş ve Sertaç Komsuoğlu ile Papara Yönetim Kurulu Üyesi İlker Diker törende hazır bulundu. Bu anlaşma, 2024-2025 sezonu boyunca sürecek ve Fenerbahçe’nin kadın futbol, erkek basketbol ve kadın basketbol takımlarına önemli bir destek sağlayacak.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan yaptığı açıklamada, Papara’nın Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı ve Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı’nın forma sponsoru olduğunu belirterek, Papara logosu, kadın futbol takımının forma kolunda, erkek basketbol takımının Türkiye’deki maçlarda şortların arka tarafında, kadın basketbol takımının ise hem Türkiye hem de Avrupa maçlarında forma arkasında yer alacak dedi. Ayrıca Papara ile birlikte özel bir çalışmaya imza atarak “Papara Fenerbahçe Kart” projesinin çok yakında taraftarlarla buluşacağını da müjdeledi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş, kadın futbol takımının yeni sezona galibiyetle başladığını belirtti. Danabaş, Ligin ilk haftasında zorlu rakibimiz ABB Fomget’i deplasmanda 2-1 mağlup ettik. Galibiyetlerin devam edeceğine inancımız tam diyerek tüm takımlara başarılar diledi ve Papara’yı Fenerbahçe ailesine katıldıkları için tebrik etti.

Papara Yönetim Kurulu Üyesi İlker Diker, Papara’nın Fenerbahçe’nin duruşuna paralel bir vizyonu olduğunu belirtti. Fenerbahçe, cesur ve ezber bozan duruşuyla Papara’nın finansal teknoloji alanındaki vizyonuyla örtüşüyor. Kadın futbol, kadın basketbol ve erkek basketbol takımlarına destek vereceğimiz için gururluyuz. Bu iş birliği her iki taraf için de hayırlı olsun dedi.

Papara’nın spor yatırımlarını artırmaya devam ettiğini belirten Diker, Fenerbahçe Spor Kulübü ile birlikte Papara Fenerbahçe Kart’ı da çok yakında taraftarlarla buluşturacağız dedi. Bu özel kart, Fenerium mağazalarında cashback fırsatları, maç bileti ve forma kazanma şansı gibi ayrıcalıklar sunacak.