Türkiye’nin ilk online sermaye piyasaları aracılık işlemleri şirketi Ata Online’ın yeni dijital platformu şimdi yatırıcılara bir çok avantajı bir arada sunuyor. Türkiye’nin Dijital Yatırım Şirketi Ata Online kısa bir süre önce Türkiye’de ve dünyada ilkleri başlatarak yatırımcılarına “Hızlı Emir” uygulaması gibi yeniliklerle, çok daha hızlı ve kolay anlaşılır, yolda yürürken bile borsada işlem yapmayı mümkün hale getirmişti. Ata Online yine Periscope uygulamasıyla yatırımcı ve ‘yatırımcı koçlarını’ aynı online platformda buluşturarak ilklere imza attı.

Son dönemde ‘Yatırımcı Koçu’ konsepti ile sektöre yeni bir bakış açısı kazandıran Ata Online, yeni dijital platformuyla da çok konuşulacak. DNA’sındaki ‘Yatırım Mühendisliği’ yaklaşımı ile teknik araştırma ve kısa vadeli yatırım önerilerinde çok büyük bir başarı yakalayan Ata Online’ın yeni dijital finansal platformunda yatırımcıların hayatını kolaylaştıracak her şey düşünülmüş. www.ataonline.com.tr adresine girer girmez tüm tarayıcılarda çalışabilen; uygulama indirmeye gerek kalmadan bilgisayarınızda, tabletinizde ve akıllı telefonunuzda aynı deneyimi yaşayabileceğiniz bir siteye kavuşacaksınız. Ata Online ayrı bir program kurulmasına ihtiyaç kalmadan canlı fiyatlara anında erişim imkanı sağlıyor ve dünya devlerinin kullandığı son teknolojiyi kullanıyor.

Ata Online’ın yeni dijital platformunda güvenlik önlemleri üst seviyede

Türkiye’nin Dijital Yatırım Şirketi Ata Online’ın yeni finansal platformunda müşteriler siteye girdiklerinde veya EFT çıkışı yaptıklarında güvenlik için cep telefonlarına şifre gönderiliyor, bu şekilde yatırımları güvence altına alınıyor. Tüm Ata Online kanallarında müşteriler aynı deneyimi yaşamaya devam ediyor. Yatırım merkezinde yapılan kayıt internetten de takip edilebiliyor ve Yatırımcı Koçları ile de iletişimde böylece kolaylık sağlanıyor.

Bir çok finansal enstrümanı hızlı ve kolay şekilde kullanabileceğiniz dijital platformun fonksiyonel özellikleri de yatırımcının hayatını kolaylaştıracak ve yatırım kararlarında onlara yardımcı olacak niteliklere sahip. Portföy ve piyasalar canlı olarak görülebilirken, portföydeki bir hissenin fiyatı değiştiğinde veya bir EFT gerçekleştiğinde portföyün yenilenmesine gerek kalmıyor. Hemen portföy büyüklüğü güncelleniyor, günlük gelir bile net olarak her an görülebiliyor. Yeni emir tipleri her zaman elle yaptığınız işleri daha kolay yapmanızı sağlıyor. Yeni Ata Online; kolay, yalın ve müşteri deneyimleri göz önüne alarak hazırlandı. Daha önce hiç deneyim yaşamamış biri bile kolayca girip işlem yapabiliyor. Sektör haberleri anlık olarak görülebiliyor ve hatta bu haberlerden müşteriyi ilgilendirenleri gösteriyoruz, böylece bilgi kirliliği oluşmuyor. Ayrıca hisse senedinden hazine bonosuna kadar tüm ürünler uygulama indirmeksizin görülebiliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Ata Online Genel Müdürü Sarp Demiray şöyle konuştu : “Son dönemde ‘Yatırımcı Koçu’ konsepti ile sektöre yeni bir bakış açısı kazandıran Ata Online, gelişmiş teknolojik altyapısı ile hazırladığı ve yatırımcıların hayatını son derece kolaylaştıran yeni dijital finans platformunu uygulamaya koydu. DNA’sındaki ‘Yatırım Mühendisliği’ yaklaşımı ile teknik araştırma ve dayanan kısa vadeli yatırım önerilerinde çok büyük bir başarı yakalayan Ata Online’ın bir çok yeniliği bünyesinde barındıran sitesinin de yatırımcılara son derece faydalı olacağına inanıyoruz. Sektörün son yıllarda hızla gelişen teknolojiyi yatırımcıya fayda yaratacak şekilde hızla adapte etmesi ve bir teknolojik dönüşüm geçirmesi gerekiyor. Türkiye’nin ilk online yatırım şirketi olarak bu alanda doğal bir liderlik misyonumuz olduğuna inanıyor ve bu bakışla müşterilerimize daha fazla değer yaratacak yenilikleri ve ilkleri gerçekleştirmek üzere ciddi yatırımlar yapıyoruz. Tek bir ekranda tüm işlemleri yapmaya olanak sağlayan AtaTrader, Türkiye’nin tek sosyal yatırım platformu AtaTradeBook ve web üzerinden yaptığımız sosyal medya etkileşimli canlı webinar’lar gibi yeniliklerin ardından, Hızlı Emir sistemini geliştirerek sektörde hep ilkleri gerçekleştirdik. Yenilenen internet sitemizle kullanıcılara kusursuz müşteri deneyimi yaratma yolunda bir adım daha atmış olmaktan dolayı çok mutluyuz.”