Ekosistemini gün geçtikçe büyütmeye kararlı olan yenilikçi ödeme sistemi Square, yeni entegrasyonlarıyla daha fazla restoran ve mağazada hizmet vermeye hazırlanıyor. Bugünden başlamak üzere Vend ve TouchBistro ile anlaştığını duyuran Square yetkilileri, yakın zaman içerisinde daha fazla satıcının Square ile ödeme almaya başlayacağını ifade ettiler.

Vend ve TouchBistro’nun Ağızları Kulaklarında

Yapılan anlaşmanın ardından Square’in çok iyi bir partner olduğunu ifade eden Vend CEO’su Alex Fala, “Beraber çalışmaya başladığımız Square ile birlikte müşterilerimize daha kaliteli ve güzel hizmet sunmaya odaklanacağımızı söyleyebilirim,” sözlerini kullandı. İki firmanın müthiş bir uyum yakaladığını belirten Fala, beraber çalışacak olmanın heyecanını yaşadıklarını da belirtti.

Square POS Device

Square’in anlaştığı bir diğer firma olan TouchBistro’nun CEO’su Alex Bartotti’yse, “Square ile TouchBistro’nun entegre çalışacak olması özellikle yiyecek sektöründe müthiş imkanlar sunacak. en son teknolojiyi destekleyen bir firmayla ortak çalışmamı müşterilerimiz için de ayrıcalık olacak,” şeklinde konuştu.