Geçtiğimiz hafta haberini yaptığımız, Walmart’ın 3 milyar dolar gibi rekor bir fiyatla Jet.com’u satın alma hamlesinden sonra şimdi de CVS Pharmacy kendi mobil ödeme servisini kurmak için önemli bir girişimde bulunuyor. CVS’nin müşterilerine sunacağı yeni teknoloji sayesinde, hastalar mobil cihazlar üzerinden reçetelerini okutabilecek ve istedikleri ilaçları hızlıca satın alabilecekler.

İlaç Ödemesi Saniyeler İçinde Gerçekleşiyor

CVS Pay ismindeki yeni mobil ödeme sistemi kullanıcılar için oldukça pratik çözümler sunacak. Reçetelerdeki barkodlar ödeme cihazlarına okutulduğu anda ilaç listesi sisteme otomatik olarak işlenecek. İşin ödeme kısmında da son derece hızlı ve pratik çözümler sunacak olan CVS Pay, hızlı tarama makineleri sayesinde sadece birkaç saniye içerisinde ödeme işlemi tamamlanacak.

pharmacy

Bu son derece hızlı işlemi gerçekleştirebilmek için müşterilerin sahip oldukları kredi kartlarını sisteme bir kez girmeleri ve CVS Pay mobil ödeme uygulamasını indirmeleri gerekiyor. Kasiyer reçeteyi elektronik tarama cihazına okuttuğu anda uygulamada ödenecek miktar gözüküyor. Kullanıcı dilediği ödeme sistemini seçerek birkaç saniyede işlemin tamamlanmasını sağlayacak.