Multinet Up, bu yıl ilk defa düzenlenen The Hammers Awards’da ‘’En İyi Müşteri Deneyimi Takımı’’ ve ‘’En İyi PR Takımı’’ kategorilerinde iki ödülün sahibi oldu.

Bu yıl ilk defa düzenlenen The Hammers Awards ödül töreni, 22 Eylül tarihinde online olarak gerçekleşti. Pazarlama ekiplerinin başarısının ölçüldüğü The Hammers Awards’da; pazarlama ve pazarlama iletişimi alanında şirketlerine veya sektöre değer kattığını düşünen tüm ekipler katıldı. 3 ana kategori etrafında şekillenen ve 45 alt kategoriden oluşan The Hammers Awards; hem kanal bazlı, hem sektörel bazlı hem de özel kategori bazlı başvuruları kabul etti.

Müşteri ilişkilerinde verimlilik sağlayabilmek adına müşteri ihtiyacını tespit eden ve bu doğrultuda gerekli teknolojileri kullanarak markasını öne çıkarmayı hedefleyen Multinet Up ekibi ‘’En İyi Müşteri Deneyimi Takımı’’ ödülüne layık görülürken, markanın PR çalışmalarını yürüten ekip de ‘’En İyi PR Takımı’’ ödülünün sahibi oldu.

‘’Teknoloji, süreç yönetimi, insan kaynakları, çalışan memnuniyeti ve müşteri deneyimi bütüncül bir yaklaşım ile sistematize edilmeli.’’ stratejisiyle yola çıkan Multinet Up, deneyimi odağına alarak İnsan Kaynakları, Müşteri Deneyimi, Yönetişim, Ürün ve Proje Yönetimi birimlerini “Müşteri Deneyimi Departmanı” altında topladı. Bunların yanı sıra kullandığı analitik CRM toolları ve yapay zeka uygulamaları ile müşterinin nabzını takip etti ve davranışsal analizler sayesinde müşterilerinin yaşam döngüsünü yönetebilen sistemler geliştirdi.

Geleceğe dönük CRM iyileştirmelerinde, makine öğrenimi ve yapay zekanın önemini vurgulayan Multinet Up ekibi, önümüzdeki dönemde müşteri cirosunu ve müşteri sadakatini artırmaya yönelik yeni projeleri devreye alacaklarını açıkladı.

Multinet Up ayrıca, PR alanında geleneksel, dijital ve sosyal mecraları kapsayan pazarlamayı tamamlayan bütünsel iletişim çalışmalarıyla ‘’En İyi PR Takımı’’ ödülünü almaya hak kazandı.

The Hammers Awards, pazarlama ve pazarlama iletişimi alanında çalışmalar üreten şirketleri, bu alanda yapacakları yeni projeler konusunda teşvik edip başarılarının belgelenmesini sağlamayı amaçlıyor. Başarı kriteri; ekiplerin yıl boyunca yapmış oldukları proje ve çalışmaların, bütçeden bağımsız olarak şirket hedefleri ile örtüşmesi ve sektöre örnek teşkil etmesi olarak belirleniyor.

The Hammers Awards kazananlarına verilen ödül, başarıyı simgeleyen unsurların bir araya gelmesiyle oluşturulan özel bir tasarımdan oluşuyor.