Boni Global, Gartner tarafından yayınlanan “İç Mekan Konum Platformları İçin Pazar Rehberi” ve Rekabet Ortamı: İç Mekan Haritalama” raporlarında listelendi.

Dünyanın önde gelen araştırma şirketlerinden Gartner tarafından yayınlanan “İç Mekan Konum Platformları İçin Pazar Rehberi” raporunda Boni Global, Smart Steps ürünü ile “temsilci servis sağlayıcı” olarak gösterilirken, “Rekabet Ortamı: İç Mekan Haritalama” raporunda bina içi haritalama teknolojisi ile “2D Harita Sağlayıcı” olarak listelendi.

Boni Global tarafından geliştirilen ve görme engelliler tarafından en çok kullanılan navigasyon çözümlerinden biri olan Loud Steps mobil uygulaması ile görme problemi yaşayan bireylerin navigasyon özelliği kullanılarak karmaşık ortamlarda yollarını bulmaları amaçlanıyor. Görme engelli bireyler için navigasyon, sesli yönlendirme ile sağlanırken işitme engelli bireyler için görsel yönlendirme sağlayan Loud Steps, farklı engel türleri ve özel ihtiyaçlar için özelleştirilebilecek şekilde tasarlanmış arayüzlere sahip. Boni Global’in kamusal alanlar için geliştirdiği bir çözüm olan Smart Steps ise dijital olarak oluşturulan mekan haritalarını kullanarak bina sakinleri için konum bilgisi oluşturuyor. İç mekan haritalama, iç mekan navigasyon ve konumlandırma ve geofencing tekniklerini kullanan uygulama, tesis içinde herhangi bir akıllı telefondan veya kiosktan erişilebilen uçtan uca navigasyon sağlıyor.

Teknolojideki gelişmeleri toplum yararına dönüştürmeyi amaçlayan Boni Global, pandemi süreciyle birlikte geliştirdiği Safe Steps çözümü ile firmaların iş yerlerinde COVID-19’la mücadelesine teknoloji ile destek oluyor. Bir yönetim paneli üzerinden, giyilebilir cihazlarla takibi sağlayan Safe Steps; özellikle emek yoğun çalışılan fabrikalarda çalışanları koruma altına alarak gelişen Türk sanayisine iş sağlığı ve güvenliği alanında destek oluyor. Boni Global, iş ortaklarıyla birlikte 40.000’e yakın çalışanın 100 milyonu aşkın sosyal mesafe ihlali kayıt altına alınarak oluşturulan ileri analiz göstergeleri ile alınan önlemler sayesinde COVID-19 riskine karşı koruyor.