Finartz, Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 50 teknoloji şirketinin belirlendiği “Deloitte Technology Fast 50 Turkey” listesinde yeniden yer aldı.

21 Aralık 2022 tarihinde düzenlenen törende Finartz, Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 50 teknoloji şirketinin belirlendiği “Deloitte Technology Fast 50 Turkey” listesinde yeniden yer aldı.

Deloitte ve Meta iş birliğinde bu yıl on yedincisi düzenlenen ödül töreninde Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye programının 2022 kazananları açıklandı. Fintek sektöründe dijital cüzdan altyapıları, e-para ve ödeme kuruluşu altyapıları, 3DS 2 ile kullanıcı doğrulama sistemleri, büyük ölçekli e-ticaret şirketleri için ödeme geçitleri gibi white label ürünler geliştiren Finartz, Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri arasında bir kez daha yer aldı.

2016 yılında kurulan ve bir fintek şirketi olan Finartz, nakitsiz toplum için inovatif çözümler vizyonu ile kendi çatısı altında oluşturduğu Payartz, Secureartz ve FinartzConnect markalarıyla sunduğu white label çözümler ile her geçen gün Türkiye’nin Fintek Fabrikası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Finartz, Secureartz markasıyla ödeme güvenliği alanında global güvenlik sertifikalı ürünlerle ödeme esnasında kullanıcıyı doğrulama çözümlerine odaklanıyor. Payartz markasıyla ise şirketlerin e-para kuruluşu veya ödeme kuruluşu olabilmek için ihtiyaç duyulabilecek uçtan uca yazılım altyapıları sunuyor. FinartzConnect markası adı altında da fintekler ve büyük ölçekli e-ticaret kuruluşları için ödeme öncesi, sırası ve sonrası süreçlerinde şirketlere ödeme geçidi ve özel proje geliştirme servisleri sunuyor.