Türkiye İş Bankası bilgi teknolojileri iştiraki İşNet, UiPath ile iş ortaklığını Gold Partner statüsüne yükseltti.

İşNet, iş otomasyon yazılımları arasında lider konumda olan UiPath ile iş ortaklığını, teknik ve hizmet yetkinliğini artırarak Gold Partner statüsüne yükselttiğini duyurdu.

UiPath İş Otomasyon Platformu, kuruluşlara uçtan uca otomasyon yetenekleri ve dijital dönüşüm projeleri için inovasyon temeli sağlıyor. Arayüz ile çalışanların etkileşim hareketlerini yazılım robotlarına öğreterek sistemlerdeki rutin operasyonların 7/24 kesintisiz ve hatasız çalışmasını sağlayan otomasyon ile zamandan ve işlem maliyetlerinden tasarruf edilebiliyor. Bu sayede çalışanlar katma değerli işlere odaklanma fırsatı buluyor ve verimlilik sağlanıyor.

İşNet; otomasyon proje analiz ve geliştirme, UiPath ile robot bakım, izleme, destek ve geliştirmenin yanı sıra özel eğitimler vererek kurumlarda otomasyon Mükemmeliyet Merkezleri (CoE) kurulmasına yardımcı oluyor.

UiPath ile uzun yıllardır devam eden güçlü bir iş birliklerinin olduğunu belirten İşNet Genel Müdürü Mehmet F. Can: “Çalışan verimliliğini merkeze alarak iş yükünün hafifletilmesine ve verimlilik artışına olanak tanıyan UiPath çözümlerini Gold Partner statüsünde sunmaya devam edeceğiz” dedi.