BV Portföy Yönetimi A.Ş., Türkiye’nin ilk oyun şirketlerinden olan ve son  2 yılda 18 kat büyüyen ‘Joygame Pre-IPO GSYF’ fonunu duyurdu.

Halka arz hazırlıklarına başlayan Joygame’e “BV Portföy – Joygame Pre-IPO GSYF” aracılığı ile ortak olmak mümkün.  Fonun lansmanı 5-6 Eylül’de “Mobidictum Game Industry Conference 2023”te gerçekleşti.

Boğaziçi Ventures iştiraki olan BV Portföy, sadece teknolojiye yatırım yapan ya da teknoloji ile yönetilen girişim sermayesi yatırım fonları (GSYF), değişken ve serbest yatırım fonları kurmaktadır. Yaratıcı teknoloji odaklı yatırım fonları arasına yeni bir fon eklemeye hazırlanan BV Portföy, Joygame Pre-IPO GSYF Fonu ile yatırımcılara son 2 yılda 18 kat büyüyen Joygame’e ortak olma fırsatı sunuyor.

2009 yılında kurulan Joygame oyun ekosisteminin önemli oyuncuları arasında bulunuyor. PC ve Mobil oyun kategorilerinde 100 milyondan fazla oyuncuya sahip olan Joygame, bünyesindeki 19 yaratıcı oyun stüdyosu ile dünyanın dört bir yanındaki oyunculara benzersiz deneyimler yaşayacakları geniş bir oyun evreni sunuyor. Oyun tasarımı ve geliştirme, data analitiği, global oyuncu hizmetleri, oyun içi etkinlik yönetimi ve dijital pazarlama alanlarında yaklaşık 150 kişilik güçlü ekibi ile faaliyetlerine devam eden Joygame, Türkiye’nin tecrübeli oyun şirketleri arasında anılıyor. Joygame, yetenekli oyun stüdyolarını finansal olarak desteklerken, oyun girişimcilerine de destek veriyor. Bir süredir halka arz çalışmalarını yürüten Joygame, BV Portföy Yönetimi aracılığıyla yatırımcılarla buluşuyor.