İş verimliliğini arttıracak uçtan uca çözümler sunan DinamikCRM, SuperAPP dönüşümünü tamamlamak için 54 Milyon TL değerleme üzerinden yatırım turuna çıktı.


Yatırım turunu kitlesel fonlama platformu Fongogo üzerinden başlatan DinamikCRM, girişiminin %4.48’lik kısmı için toplam 2.5 milyon TL yatırım arayışında olduğunu duyurdu.

DinamikCRM, Fongogo üzerinden başlattığı kampanyanın başarıyla tamamlaması sonucunda elde edilecek fonu, uygulamanın API servislerinin geliştirilmesi, Mobil uygulama arayüzlerinin yenilenmesi, müşteri destek takımının güçlendirilmesi ve Global Pazar denemeleri için kullanılacak.

 

DinamikCRM, SuperAPP dönüşümünü tamamlamak için yatırım turunda

DinamikCRM, iş süreçlerini tek bir platform üzerinden uçtan uca yönetme fırsatı sunan bulut tabanlı müşteri ilişkileri yönetimi yazılımı olarak öne çıkıyor. Müşteri yönetimi, satış, sipariş ve randevu yönetimi gibi özellikleri bulunan, aynı zamanda işletmelerin iş akışlarını optimize etmelerine yardımcı fonksiyonları bulunan yazılım hem küçük ölçekli girişimcilerin hem de büyük şirketlerin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Hedef: Mükemmel bir kullanıcı deneyimi yaşatmak

20 senenin üzerinde sektör deneyimine sahip olan Yahya Ekinci tarafından kurulan DinamikCRM, önümüzdeki 5 yıllık dönem içerisinde ülkemizde borsaya kote ve global pazarda en az 3 farklı ülkede OmnEase markasıyla aktif olarak kullanılan bir uygulama olmayı hedefliyor.