Bütünleşik finans sağlayıcısı Param, öncü ürünleri ParamKart ve ParamPOS ile pazarda büyümeye ve sektördeki lider konumunu pekiştirmeye devam ediyor.

ParamKart’ın kullanıcı sayısındaki hızlı artış ve ödeme çözümleri sunan ParamPOS’un işlem hacmindeki istikrarlı büyüme ile Param, büyümesini sürdürüyor.

Param’ın LinkedIn hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre, ParamPOS, günlük işlem hacmi rekorunu egale etti.

27 Kasım tarihli verilere göre, son 24 saat içinde 1 milyar TL’lik günlük işlem hacmi ile yeni bir rekora ulaşan ParamPOS, piyasadaki etkisini ve büyüme ivmesini arttırdı.

 

Param’ın LinkedIn hesabında “ParamPOS günlük işlem hacminde 27 Kasım’da kendi rekorumuzu kırarak 1 milyar TL’ye ulaştık. Türk ekonomisine olan katkımızı görebildiğimiz bu günde Param POSlarından 1 milyar TL’yi kesintisiz ve güvenle tahsil etmenin mutluluğunu yaşarken büyümeye devam ediyor ve sektördeki liderliğimizi sürdürüyoruz” açıklaması yapıldı.

 

 

Türkiye’nin öncü finteki Param, ParamPOS ile rekorlarına bir yenisini daha ekledi. ParamPOS’un günlük işlem hacmi 27 Kasım’da 1 milyar TL’yi geçti.
Param Kurucu ve CEO’su Emin Can Yılmaz, “2023 yılını geride bırakırken bir başarıya daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. ParamPOS’un aylık 1 milyar TL olan işlem hacmini bir günde yakaladık ve kendi rekorumuzu kırarak 24 saatte 1 milyar TL’lik işlem hacmine ulaştık. Türk ekonomisine sağladığımız katkının bir göstergesi olan bu rekorla sektördeki liderliğimizi sürdürüyoruz ve 2023 yılı sonunda 160 milyar TL ciroya ulaşmayı hedefliyoruz. Bütünleşik finans sağlayıcısı olarak uçtan uca çözümler sunmaya ve finansal teknoloji alanındaki farklı çözümlerimizle ekosistemimizi büyütmeye devam edeceğiz.” dedi.

ParamPOS ile yapılan işlem adedi 52 milyona yükseldi
ParamPOS’un yılın üçüncü çeyreğindeki işlem hacmi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 335 artarak 45 milyar TL’ye ulaşmış; ParamPOS ile yapılan işlem adedi ise yüzde 57 artarak 52 milyon olmuştu.

ParamPOS’un yılın üçüncü çeyreğindeki işlem hacmi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 335 artarak 45 milyar TL’ye ulaşmıştı. ParamPOS ile yapılan işlem adedi ise yüzde 57 artarak 52 milyon olarak açıklanmıştı. ParamPOS’tan yapılan tüm işlemlerin yüzde 66’sı taksitli, yüzde 34’ü tek çekim olarak gerçekleştiği duyurulmuştu.

Param, 2023 yılının üçüncü çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı

 

Aylık 1 milyar TL.’lik işlem hacminden, günlük 1 milyar TL.’lik işlem hacmine ulaşan Param ailesini biz de kutluyoruz.