Türkiye’nin de dâhil olduğu 24 ülkede düzenlenen KPMG Private Enterprise Global Tech Innovator küresel startup yarışmasına başvurular 3 Haziran Pazartesi günü sona eriyor.

Süreç kapsamında, KPMG’nin web sitesi üzerinden yapılan başvurular Türkiye’de sektörün öncü isimlerinden oluşan jüri tarafından değerlendirecek. Ülke finallerinde birinci olan girişim, bu yıl kasım ayında Portekiz’in başkenti Lizbon’da gerçekleştirilecek büyük küresel finalde diğer ülkelerin birincileriyle sahne alacak, kendi girişimini ve inovasyonunu dünyaya tanıtma fırsatı bulacak.

KPMG Private Enterprise Global Tech Innovator yarışmasına Türkiye’den başvurular için son gün yaklaşıyor. Türkiye’nin yenilikçi teknoloji girişimcileri, 3 Haziran 2024 tarihine kadar başvurularını tamamlayarak global sahnede yer alma fırsatını yakalayabilir. KPMG Private Enterprise’ın düzenlediği bu prestijli yarışma, girişimcilere kendilerini uluslararası ölçekte tanıtma ve işlerini büyütme imkânı sunuyor.

KPMG Private Enterprise Global Tech Innovator yarışması, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 24 ülkede düzenleniyor. Süreç kapsamında, KPMG’nin web sitesi üzerinden yapılan başvurular Türkiye’de sektörün öncü isimlerinden oluşan jüri tarafından değerlendirecek. Ülke finallerinde birinci olan girişim, bu yıl kasım ayında Portekiz’in başkenti Lizbon’da gerçekleştirilecek büyük küresel finalde diğer ülkelerin birincileriyle sahne alacak, kendi girişimini ve inovasyonunu dünyaya tanıtma fırsatı bulacak. Ödül, Lizbon’a seyahat ve konaklamayı, ayrıca özel networking etkinliklerine ve mentorluk fırsatlarına erişimi içeriyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz:

KPMG Private Enterprise Global Tech Innovator