Bankacılık, FinTek, sigorta, telekomünikasyon gibi birçok sektörden 70’in üzerinde müşterisine yapay zeka tabanlı uçtan uca teknoloji ürünleri sunan Enqura, FinTech Five ile sektöre 5 yıldız avantaj sağlıyor.

2024 yılının ilk yarısını hareketli tamamlayan Enqura yılın son yarısı için vites büyüttü. Bu dönemde “Turcorn 100 Programı” için seçilen ilk 15 teknoloji şirketi arasında yer alan şirket, Visa Avrupa İnovasyon Programı’nı başarıyla tamamlayarak, Bakü ve Dubai ofislerini faaliyete geçirdi. Bu yıl ilk kez başvurduğu Great Place To Work® Turkey listesine de girmeyi başaran şirket çalışan memnuniyetiyle de öne çıktı.

Enqura Genel Müdürü Hasan Emre Özgür yılın ilk yarısını şöyle değerlendirdi: “Haziran 2024 sonu itibariyle geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 300 büyüme sağladık. Belirlediğimiz hedeflere, ekip arkadaşlarımla birlikte, aynı heyecan ve tutkuyla koşuyoruz. Bu da başarıyı beraberinde getiriyor. Ürünlerimizi Yapay Zeka Tabanlı Finansal Teknolojiler Platformu’muz FinTech Five’da birleştirdik ve sektördeki iddiamızı pekiştirdik, dijital bankaların ve FinTek’lerin dönüşümü için çok önemli araçları sağlayarak sorunsuz entegrasyon, zaman tasarrufu ve maliyet verimliliği sunuyor ve benzersiz bir kapsam sağlıyoruz.”

 

NEDEN ENQURA FINTECH FIVE?

Yapay zekanın gelişimi hızla ilerliyor ve Enqura bu değişime öncülük ediyor. Yapay zeka tabanlı finansal teknolojiler platformu FinTech Five, bankaların ve FinTek’lerin temel ihtiyaçlarını tek noktadan karşılayan beş önemli ürünü tek bir çatı altında sunuyor. Platformun bileşenleri arasında: dijital cüzdan ve açık bankacılık çözümü EnWallet, mobil ve online uygulama kanallarını sağlayan EnNovate, yapay zeka destekli uzaktan kimlik tespiti EnQualify, çok faktörlü müşteri doğrulama çözümü EnSecure ve güvenli yazılı/görüntülü sohbet hizmeti EnConnect yer alıyor.

Enqura, yapay zekanın gücünü uzun süredir EnQualify ile kullanarak, 40’tan fazla finansal kurum için yüzde 90’a varan başarılı hesap açılış oranı ile yüzde 94.9 müşteri memnuniyeti sağlamış durumda. Şimdi ise makine öğrenmesi gibi ileri teknolojileri FinTech Five’ın her öğesinde kullanarak, büyük veri analizi ve görüntü işleme gibi inovatif çözümler sunmaya devam ediyor.

FinTech Five yalnızca yapay zeka tabanlı inovasyon sunmakla kalmıyor, aynı zamanda dijitalleşme ve mevzuata uyum gibi en temel problemleri de beraberinde çözüyor. Enqura’nın yüzde 100 Türk mühendis ekibinin geliştirdiği mobil uygulama, uzaktan müşteri edinimi ve güvenli kimlik doğrulama gibi temel gereksinimlerin tamamı da böylece tek noktadan karşılanıyor. Aynı zamanda Enqura müşterileri, FinTech Five sayesinde birden fazla tedarikçi ile çalışmanın zorluklarıyla karşılaşmadan, hem zamandan tasarruf hem de teknik uyum ve maliyet avantajı yakalıyor.

 

İşte Enqura FinTech Five’ın 5 yıldızlı avantajları:

Yapay Zeka Tabanlı İnovasyon: Gelişmiş AI teknolojileri ile müşterilere geleceğin finansal çözümleri bugünden sunuluyor.

Tek Noktadan Çözüm: Tüm temel dijital bankacılık ve FinTek ihtiyaçları tek platformda.

Hızlı Entegrasyon ve Uyum: Sorunsuz entegrasyon, zamandan tasarruf ve maliyet verimliliği sağlanıyor.

Müşteri Memnuniyeti: Enqura FinTech Five, kapsamlı yapay zeka tabanlı çözümleriyle finansal işlemleri hızlandırırken, yüksek kullanıcı deneyimi sunuyor.

Türk Mühendislik Gücü: Yüzde 100 Türk mühendisleri tarafından geliştirilmiş ürünler.

Enqura FinTech Five platformu, finans sektörüne geleceğin teknolojilerini bugünden sunmaya devam ediyor.