Gerek kişisel maillerde, gerekse iş maillerinde yaşanan güvenlik sorunlarına teknolojik çözümler sunmasıyla ünlenen Virtru, 29 milyon dolar yatırım almayı başardı. Merkezi Washington’da bulunan Virtru’ya 29 milyon yatırım yapan isimse Bessemer Venture Partners oldu. Yazılım ekibi, aldıkları Seri A yatırım ile yeni ürünler ortaya çıkaracaklarını ve dünya genelinde kullanıma açılacaklarını belirttiler.

Tam Manasıyla Mail Güvenliği Sağlanıyor

2011 yılında kurulan ve bünyesinde 20’ye yakın çalışan barındıran Virtru, kullanıcılarının daha güvenli mail hesaplarına sahip olmaları konusunda yardımda bulunuyor.

virtru

Firmanın sunduğu uygulamayı cihazınıza bir kez indirdiğinizde tüm mailleriniz güvenlik altına alınıyor. Spam maillerden tamamen kurtulan hesabınız, Trusted Data Format ismi verilen özel şifreleme sistemiyle de arşivleniyor.

Virtru’nun CEO’su ve kurucu ortaklarından olan John Ackerly, aldıkları yatırımın önemine vurgu yaparak, “Bu yatırım sayesinde piyasadaki en iyi güvenlik ve gizlilik yazılımlarını üretmeye, geliştirdiğimiz ürünleri tüm dünyaya sunmaya kararlıyız,” mesajını verdi.