Kripto para alanındaki en etkili 5 isimden biri olarak gösterilen, Cal EVANS İstanbul’a geliyor. 

Forbes tarafından tescillenmiş, Kripto para alanındaki en etkili 5 isimden biri olan Cal Evans, medya sponsoru olduğumuz ‘’Blockchain Economy İstanbul Summit’’in ana konuşmacılarından biri olarak İstanbul’a geliyor.

Cal EVANS Kimdir?

Cal EVANS başta Malta, Dubai, Estonya hükümetlerine, İngiltere Merkez Bankası’na Blockchain ekonomisi ekseninde danışmanlık vermektedir ve aynı zamanda British Blockchain Association yönetim kurulu üyesidir. Evans, SEC ile (Securities and Exchange Commission) çalışmalarına devam etmektedir ve Blockchain topluluğunun uluslararası düzenleyici standartlar ekseninde geliştirilmesine kendini adamıştır.Blockchain teknolojisinin geleceğimizi nasıl şekillendireceğini dinlemek, Cal Evans’ın paylaşımlarından faydalanabilmek ve yatırımlarınıza yön verebilmek için Blockchain Economy İstanbul Summit kaydınızı gerçekleştirmeyi unutmayın.

Blockchain Economy İstanbul Summit

20 Şubat 2019’da, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek, Avrupa ve Orta Doğu bölgesinden toplamda 20 ülkeden, 5,000’den fazla katılımcının yer alacağı konferansın biletleri için https://www.blockchaineconomy.istanbul/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

‘’Blockchain Economy İstanbul Summit’’in duyursunu daha önce sizlerle paylaşmıştık. Blockchain ekonomisine ilgisiyle bilinen, Bitcoin tahminleriyle ünlü Wall Street analisti Tom Lee de etkinlik konuşmacıları arasında yer alıyor.

 

Blockchain Economy Istanbul Summit Başlıyor